Battlefield 1 alınır mı?

MustafariaL

Hectopat
Daha fazla  
Steam indirimlerinde şu an Battlefield 1 çok iyi bir fiyata satışta, sorum ise bu oyun alınır mı? Oyuncu sayısı vs. gibi. Yorumlara kendim baktığımda genellikle iyi yorum yapılmış ama ben konu açmak istedim.

Bu oyun alınır mı?

Steam indirimlerinde şu an Battlefield 1 çok iyi bir fiyata satışta, sorum ise bu oyun alınır mı? Oyuncu sayısı vs. gibi. Yorumlara kendim baktığımda genellikle iyi yorum yapılmış ama ben konu açmak istedim.

Bu oyun alınır mı?

Biz de bugün kuzenimle satın aldık. Öneririm. Oyuncu sayısı da iyi, genellikle dolu oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu oyun alınır mı?
Bende şu anda indiriyorum, bildiğim kadarıyla oyuncu sayısı yüksek ve hala popüler. Bunun dışında da güzel oyun alabilirsiniz.

Biz de bugün kuzenimle satın aldık. Öneririm. Oyuncu sayısı da iyi, genellikle dolu oluyor.

Hayırlı olsun arkadaşıma soruyorum alacak mısın diye bizde almayı planlıyoruz.

Bende şu anda indiriyorum, bildiğim kadarıyla oyuncu sayısı yüksek ve hala popüler. Bunun dışında da güzel oyun alabilirsiniz.

Tamamdır bende alayım o zaman yorumun için teşekkürler.

Alınır bence, ben de aldım hem de ilk defa Türkçe alt yazı var, hikayesi de pek kötü değil yani. Online hala aktif, oynanır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı