Battlefield 1 alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11800H @ 2.30GHz, 2304 Mhz, 8 Çekirdek, 16 Mantıksal İşlemci
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 16,0 GB
Ekran kartı Nvidia GeForce RTX 3060
Merhaba Steam üzerinden Battlefield oyunu indirimi girmiş 1,99 dolar üzerinden satılıyor. Delta Force tarzı oyunları seviyorum sizde alınır mı? Alınırsa oyuncu kitlesi azalmadı değil mi?

Merhaba Steam üzerinden Battlefield oyunu indirimi girmiş 1,99 dolar üzerinden satılıyor. Delta Force tarzı oyunları seviyorum sizde alınır mı? Alınırsa oyuncu kitlesi azalmadı değil mi?

Alınır ama çoluk çocuk dolmuş her oyun sonu karşı takımı kışkırtacak şekilde küfür ediyorlar chatte. Kısacası oyunu oynamak için alınır.

Hocam bende tam 1 ay önce aldım kesinlikle değer. Ben 2.79 dolara almıştım, 1.99 dolara düşmüşken kesinlikle alın kaçırmayın. Sunucular hala bulunuyor şu ana kadar oyuncu sıkıntısı hiç çekmedim.

Alınır hocam kendi hikayesi olsun multiplayeri olsun parasına değer kesinlikle.

ben daha ucuza almıştım yanlış hatırlamıyorsam baya güzel bi fiyata denk gelmişti

Bf1 Bf4 Bf5 Bf2042 var bende I.Dünya II.Dünya savaşı temalı en iyi fps oyunu bf1 dir ondan sonra bf5 dir.Modern temalı en iyi fpsler bf2042 ve cod black Ops 6 mw3 mw2 falan zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…