Battlefield 1 Alınmalı mı?

Beşiktaşk

Hectopat
Daha fazla  
Biraz geç kaldım ama sizce şu anda BF 1 alınır mı ? Çok kararsız kaldım veya başka önerebileceğiniz oyun var mı ?

Alınmalı tabiki de o atmosferi yaşamak için alınmalı hele fps oyunları seviyorsan kesin al

Bu tamamen size kalmış bir seçim. Eğer FPS oyunlarından zevk alıyorsanız alın. Misal ben zamanında Battlefield 4 aldım yaklaşık 300 saat oynadım ve oyunu her heveslenip tekrar yüklediğimde 20 saat oynayıp bıraktım. FPS oyunlarını seven biri olarak beni bir yerden sonra sıktı. Ama dediğim gibi tamamen size bağlı bu alternatif olarak, Rainbow Six Siege'ye bakabilirsiniz.

Ben hiç oynamadım ama araştırdığım ve izlediğim kadarıyla ekran kartın iyiyse hele monitörün büyükse
gerçekten büyük zevk alırsın. Hatta ingilizcen varsa COD ve Gears of war ile karşılaştırmaları var. Yorumlar olumlu. Single player kısa olduğu hakkında bilgi edindim bence alınır.

Single player önem veriyorsan alma. Single modu pek iyi değil. Multiplaye konusunda oldukça iyi. Tercihlerine bağlı. Hem single hem multi player önemliyse alternatif olarak Titanfall 2 öneririm.

Bf 4 ü bende almıştım ama fazla sevmeyip bırakmıştım o yüzden bf 1 almaktada kararsız kaldım dediğiniz gibi Titanfall 2 ve Rainbow six siege de düşünebilirim

BF1 tavsiye ederim.Atmosferi mükemmel yansıtılmış.Ama tabiki de zevke göre değişir.

Bir arkadaşım rusyadan ucuza almıştı fakat dil değişmiyor nasıl türkçe yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…