EA App Battlefield 1 alırken "We were unable to verify your credit or debit card" hatası

cesurbilir

Yoctopat
Daha fazla  
"We were unable to verify your credit or debit card. Please check your payment details and try again. Alternatively try another credit card or payment option or check with your card issuer or bank." Böyle bir kart hatası alıyorum. Papara sanal kart ile denedim olmadı, Enpara kredi kartı ile denedim yine olmad. Neden acaba?

EA store'de sanal kartlar geçmiyor diye biliyorum. Normal bir kartla deneyin. Yerinizde olsam steamde satılan 2 dolarlık versiyonu alırdım hem daha dolu içerikli.
Her türlü kartı denedim aynı maalesef. Steame 1 TL bile vermek istemiyorum neyse almayacağım.

EA Store'de sanal kartlar geçmiyor diye biliyorum. Normal bir kartla deneyin. Yerinizde olsam Steam'de satılan 2 dolarlık versiyonu alırdım hem daha dolu içerikli.

Bu arada dolu içerikten kastınız nedir tam olarak? EA Play'de daha ucuz ve aynı versiyon 1.25 dolara satılıyor EA'de Steam'da 2 dolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…