Alıcı/Takas Battlefield 1 alıyorum

Makaleler
2
Yer
CIA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms
Battlefield 1 alıyorum uygun bir fiyattan anlaşabiliriz, GTA 5'i olan Epic Games hesabı+10 TL verebilirim veya sadece para verebilirim.

Hesabın içinde "Sims 4" oyunu ve "Command and Conquer" serisi mevcut. Fiyat olarak 100 TL'de anlaşabiliriz.
Hocam maalesef Sims 4 ve o oyunu oynamadığım için o fiyatı veremem ama oynasaydım kesin alırdım güzel teklif. Sadece Battlefield 1 alacağım maalesef.

Ne kadar verebilirsiniz? Anlaşabiliriz.
Hocam biraz komik gelebilir ama en fazla 25-30 TL verebilirim ama bana 25-30'a satacağınıza başkasına 100 TL'ye satabilirsiniz Sims 4'ü oynasaydım 100 TL verirdim.

Battlefield 1 alıyorum uygun bir fiyattan anlaşabiliriz, GTA 5'i olan Epic Games hesabı+10 TL verebilirim veya sadece para verebilirim.
Hocam ben de kuzenime açtığımda GTA 5'li hesap var.
İstemedi ama size Steam 10 TL'yi veririm.
E-posta ve şifre değiştirirseniz.
Şu an veremem ama verebilirim iletişime geçerim.
Not: Steam yoluyla ve Steam ismim UtkuKeski.

Benim Origin hesabımda sadece BF1 bulunmakta.
İsterseniz görüşebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…