A ahmtozknn Zeptopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 3 21 Aralık 2024 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi BF1 için Doom iade edilir mi? Doom beklentimin altında çıktığı için BF1 almayı düşündüm.
Başlıkta gördüğünüz gibi BF1 için Doom iade edilir mi? Doom beklentimin altında çıktığı için BF1 almayı düşündüm.
A androidmal Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 399 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #2 Doom'u beğenmediyseniz düşünmeden iade edin hocam. Bf1 gerçekten oynamaya değer bir oyun gerek atmosfer gerek hikaye.
Doom'u beğenmediyseniz düşünmeden iade edin hocam. Bf1 gerçekten oynamaya değer bir oyun gerek atmosfer gerek hikaye.
A ahmtozknn Zeptopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 3 21 Aralık 2024 #3 androidmal dedi: Doom'u beğenmediyseniz düşünmeden iade edin hocam. Bf1 gerçekten oynamaya değer bir oyun gerek atmosfer gerek hikaye. Genişletmek için tıkla... Pek sevmedim hemen iade ediyorum. Tavsiye için teşekkürler.
androidmal dedi: Doom'u beğenmediyseniz düşünmeden iade edin hocam. Bf1 gerçekten oynamaya değer bir oyun gerek atmosfer gerek hikaye. Genişletmek için tıkla... Pek sevmedim hemen iade ediyorum. Tavsiye için teşekkürler.
E emo16 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #4 Değer dün oynadım mükemmel cidden
kinZzGodd Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 / RYZEN 5 5500/ (2X8) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2024 #5 Değer.
SherLock03 Centipat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #6 ahmtozknn dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi BF1 için Doom iade edilir mi? Doom beklentimin altında çıktığı için BF1 almayı düşündüm. Genişletmek için tıkla... kesinlikle değer, online a biraz alışınca bambaşka keyif veriyor.
ahmtozknn dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi BF1 için Doom iade edilir mi? Doom beklentimin altında çıktığı için BF1 almayı düşündüm. Genişletmek için tıkla... kesinlikle değer, online a biraz alışınca bambaşka keyif veriyor.