Snedy Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 391 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar yardım lazım. Bildiğiniz üzere Battlefield 1'de bölümler var. Bende ilk bölüm arasında yeni göreve geçtim. Şu an çıksam bölüme en baştan başlar mıyım?
Arkadaşlar yardım lazım. Bildiğiniz üzere Battlefield 1'de bölümler var. Bende ilk bölüm arasında yeni göreve geçtim. Şu an çıksam bölüme en baştan başlar mıyım?
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #2 son save noktasından devam edebiliyorsun Artı 0 Eksi
KS KS Snedy Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 391 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #3 yusuf_emir_cnd dedi: son save noktasından devam edebiliyorsun Genişletmek için tıkla... yani knk bndan bir önceki görev değil mi Artı 0 Eksi
yusuf_emir_cnd dedi: son save noktasından devam edebiliyorsun Genişletmek için tıkla... yani knk bndan bir önceki görev değil mi
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #4 Snedy dedi: yani knk bndan bir önceki görev değil mi Genişletmek için tıkla... evet en son bitirdigin yerden baslarsın Artı 0 Eksi
Snedy dedi: yani knk bndan bir önceki görev değil mi Genişletmek için tıkla... evet en son bitirdigin yerden baslarsın