bıldırcın Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 362 30 Kasım 2019 #1 Üstteki benim kendi oyunumda çıkan sorun, alttaki de onun İngilizcesi sanırım, netten buldum. Oyun bu şekilde Save'siz haliyle baştan başlıyor ve Online'ye girmiyor. Yabancı forumlarda çözümünü bulamadım. İnternetimde herhangi bir sıkıntı yok. Dosya Ekleri aqqqqq.PNG 382,5 KB · Görüntüleme: 45
Üstteki benim kendi oyunumda çıkan sorun, alttaki de onun İngilizcesi sanırım, netten buldum. Oyun bu şekilde Save'siz haliyle baştan başlıyor ve Online'ye girmiyor. Yabancı forumlarda çözümünü bulamadım. İnternetimde herhangi bir sıkıntı yok.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 2 Aralık 2019 #2 Bölge kilidi olabilir mi? VPN ile deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS bıldırcın Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 362 4 Aralık 2019 #3 Onur Altuğ Sever dedi: Bölge kilidi olabilir mi? VPN ile deneyin. Genişletmek için tıkla... İlk girdiğimde savesiz olarak yeniden en baştan gibi açılıyor. Aradan biraz zaman geçince normale dönüyor. Ta ki Origin' i en baştan açana kadar. Artı 0 Eksi
Onur Altuğ Sever dedi: Bölge kilidi olabilir mi? VPN ile deneyin. Genişletmek için tıkla... İlk girdiğimde savesiz olarak yeniden en baştan gibi açılıyor. Aradan biraz zaman geçince normale dönüyor. Ta ki Origin' i en baştan açana kadar.