gigachad1406 Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 89 5 Ağustos 2023 #1 Battlefield 1'de botlar ile oynanır mı?
S Sistemsiz Oyunlar Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 744 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #2 War stories modu var çok zor ama benden söylemesi. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS gigachad1406 Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 89 5 Ağustos 2023 #3 Sistemsiz Oyunlar dedi: War stories modu var çok zor ama benden söylemesi. Genişletmek için tıkla... Nasıl oynayacağım? Artı 0 Eksi
Sistemsiz Oyunlar dedi: War stories modu var çok zor ama benden söylemesi. Genişletmek için tıkla... Nasıl oynayacağım?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.617 Makaleler 31 Çözümler 115 Yer Manisa 5 Ağustos 2023 #4 Hocam savaş olarak yok, ama War Stories bölümü var. Zorluğu tam ayarında yani. gigachad1406 dedi: Nasıl oynayacağım? Genişletmek için tıkla... Hikayeler miydi tek oyunculu muydu neydi, ana ekranda vardı bir seçenek. Ona tıklayacaktınız. Artı 0 Eksi
Hocam savaş olarak yok, ama War Stories bölümü var. Zorluğu tam ayarında yani. gigachad1406 dedi: Nasıl oynayacağım? Genişletmek için tıkla... Hikayeler miydi tek oyunculu muydu neydi, ana ekranda vardı bir seçenek. Ona tıklayacaktınız.
KS KS gigachad1406 Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 89 5 Ağustos 2023 #5 Pixel_less dedi: Hocam savaş olarak yok, ama war stories bölümü var. Zorluğu tam ayarında yani. Genişletmek için tıkla... Tamam ama nasıl war stories oynayacağım? Pixel_less dedi: Hocam savaş olarak yok, ama War Stories bölümü var. Zorluğu tam ayarında yani. Hikayeler miydi tek oyunculu muydu neydi, ana ekranda vardı bir seçenek. Ona tıklayacaktınız. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri bf1.PNG 1,9 MB · Görüntüleme: 328 Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Hocam savaş olarak yok, ama war stories bölümü var. Zorluğu tam ayarında yani. Genişletmek için tıkla... Tamam ama nasıl war stories oynayacağım? Pixel_less dedi: Hocam savaş olarak yok, ama War Stories bölümü var. Zorluğu tam ayarında yani. Hikayeler miydi tek oyunculu muydu neydi, ana ekranda vardı bir seçenek. Ona tıklayacaktınız. Genişletmek için tıkla...
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.617 Makaleler 31 Çözümler 115 Yer Manisa 5 Ağustos 2023 #6 Hocam oyunun ilk ekranında bir butona tıklayınca hatırlamıyorum şimdi, aşağıdak gibi bir ekran gelecek. gigachad1406 dedi: Tamam ama nasıl war stories oynayacağım? Genişletmek için tıkla... Sağ tarafta düğme var galiba ona tıklayın. Ok şeklinde. Artı 0 Eksi
Hocam oyunun ilk ekranında bir butona tıklayınca hatırlamıyorum şimdi, aşağıdak gibi bir ekran gelecek. gigachad1406 dedi: Tamam ama nasıl war stories oynayacağım? Genişletmek için tıkla... Sağ tarafta düğme var galiba ona tıklayın. Ok şeklinde.
KS KS gigachad1406 Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 89 5 Ağustos 2023 #7 Pixel_less dedi: Hocam oyunun ilk ekranında bir butona tıklayınca hatırlamıyorum şimdi, aşağıdak gibi bir ekran gelecek. Eki Görüntüle 1890655 Genişletmek için tıkla... Tamam buldum teşekkürler. Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Hocam oyunun ilk ekranında bir butona tıklayınca hatırlamıyorum şimdi, aşağıdak gibi bir ekran gelecek. Eki Görüntüle 1890655 Genişletmek için tıkla... Tamam buldum teşekkürler.
S Sistemsiz Oyunlar Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 744 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #8 gigachad1406 dedi: Nasıl oynayacağım? Genişletmek için tıkla... Direkt oyunu yükleyin zaten hikaye bölümünde var. Artı 0 Eksi
gigachad1406 dedi: Nasıl oynayacağım? Genişletmek için tıkla... Direkt oyunu yükleyin zaten hikaye bölümünde var.