Cpt_slayer Megapat Katılım 1 Aralık 2013 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2016 #1 Battlefield 1 Closed Alpha oyununu tamamen indirmiş olan arkadaş bana Program Data dosyalarını atabilir mi? Oyunu başka bir PC'de tamamen indirdim. Sadece veri dosyalarını alıp kendi bilgisayarımda tanıtmam lazım. Bana Program Data\Origin klasörünü, herhangi bir bulut depolama üzerinden RAR arşivi şeklinde yollar mısınız? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2016
Battlefield 1 Closed Alpha oyununu tamamen indirmiş olan arkadaş bana Program Data dosyalarını atabilir mi? Oyunu başka bir PC'de tamamen indirdim. Sadece veri dosyalarını alıp kendi bilgisayarımda tanıtmam lazım. Bana Program Data\Origin klasörünü, herhangi bir bulut depolama üzerinden RAR arşivi şeklinde yollar mısınız? Şimdiden teşekkürler.
Reaper Hectopat Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2016 #2 Closed alpha nasıl geldi acaba? Sitesinden insider kısmında yapılan işlem dışında birşey yapabiliyor muyuz?
Closed alpha nasıl geldi acaba? Sitesinden insider kısmında yapılan işlem dışında birşey yapabiliyor muyuz?