furkan bagwell Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 Merhaba, yeni Battlefield 1 yükledim ve fetihe girdiğimde zemin gözükmüyordu. Çözümünü bilen varsa cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Merhaba, yeni Battlefield 1 yükledim ve fetihe girdiğimde zemin gözükmüyordu. Çözümünü bilen varsa cevaplarsanız çok mutlu olurum.
M Milimetric Centipat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #2 Her harita için mi belirli bir harita için mi? Ayrıca oyun dosya doğrulaması yaptınız mı belki eksik ya da yanlış olabilir? Artı 0 Eksi
Her harita için mi belirli bir harita için mi? Ayrıca oyun dosya doğrulaması yaptınız mı belki eksik ya da yanlış olabilir?
KS KS furkan bagwell Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #3 Milimetric dedi: Her harita için mi belirli bir harita için mi? Ayrıca oyun dosya doğrulaması yaptınız mı belki eksik ya da yanlış olabilir? Genişletmek için tıkla... Her harita için böyle malesef, doğrulama yapmadim tavsiyeniz için tesekkurler Milimetric dedi: Her harita için mi belirli bir harita için mi? Ayrıca oyun dosya doğrulaması yaptınız mı belki eksik ya da yanlış olabilir? Genişletmek için tıkla... Şimdi dosya doğrulaması yaptim fakat yine ayni, zemin yine gözükmüyor Son düzenleme: 30 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Milimetric dedi: Her harita için mi belirli bir harita için mi? Ayrıca oyun dosya doğrulaması yaptınız mı belki eksik ya da yanlış olabilir? Genişletmek için tıkla... Her harita için böyle malesef, doğrulama yapmadim tavsiyeniz için tesekkurler Milimetric dedi: Her harita için mi belirli bir harita için mi? Ayrıca oyun dosya doğrulaması yaptınız mı belki eksik ya da yanlış olabilir? Genişletmek için tıkla... Şimdi dosya doğrulaması yaptim fakat yine ayni, zemin yine gözükmüyor