Battlefield 1 Deluxe Edition 240 TL Değer mi?

Delux alınması şart değil. Perimum alınabilir ve diğer son çıkan oyunlara nazaran fiyatını fazlasıyla hak eden bir seri olduğunu düşünüyorum.
Demedi demeyin, BF1 bir harika, özellikle Türkçe dil desteği olması onu daha özel kılıyor gözümde.
Tabi sadece dil desteğiyle sınırlı değil, eski yılları ve haliyle zayıf silahlar olmasına rağmen; gayet zengin bir oyun.
Bakın, yine söylüyorum; oyun bir harika. 2 gündür ön yüklemeyle bitik kotayla indiriyorum, içim içime sığmıyor

Oyunun bugünlerde hikaye modu oynanıyor ve açıkçası beni pek sarmadı. Çok kısa gibi geldi ve de çok sıradan. Her alanda farklı bir hikaye var ve ne olduğunu anlamadan hemen bitiyor mevcut bölüm. Grafik ve atmosfere diyecek bir şeyim yok gerçekten harika!

Ekstra olarak oyunu en ucuz 109 + 109 şeklinde bf1 ve bf1 premium pass olarak droyun sitesinden alabiliyordunuz. Şimdi 129 + 129 olmuş. Bir alternatif de durmaplay orada da 129 + 129 şeklinde. Piyasanın en iyisi bu iki site. Durmaplay biraz daha iyi bir seçenek gibi duruyor ama droyun yeni kurulmuş ve biraz acemiler. Ama dolandırıcı olduklarını görmedim. Şuan bf1 kodlarını dağıtıyorlar ama oyunun çıkışına yetişmeyeceği söyleniyor. Site 109 + 109 kampanyası yapınca 700'e yakın kişi buradan sipariş geçmiş. Her neyse TTNET abonesiyseniz playstore ile de alabilirsiniz. 12 taksite kadar taksit imkanınız var ama fiyat 179 TL ve sadece oyun fiyatı bu premium pass yok.

@alitalhasahin, BF1 son çıkan oyunların en üstünde bir kalitede. (Ses, görsel, optimizazyon bir numara )
Hikaye olayının henüz başındayım, tam olarak çözemedim, o yüzden şimdilik pek birşey demeyeceğim.
MP'si de hoşuma gitti, haritalar çok güzel ve oldukça da gerçekçi.
Bir de taşıma araçların kısıtlı olmasına ve silahların günümüz silahlarından ilkel olmasına alıştık mı tamamdır.

Yani son çıkan oyunlar arasında fiyatını en hak eden oyun diye düşünüyorum. Tabi bu fiyatın pahalı olmadığı anlamına gelmiyor.

Bir ben beğenmedim, gerçi oynamadım hiç ama videolara bakınca pek hoşuma gitmedi. BF3'teki gibi saatlerce oynar mıyım bilmiyorum.

Bir ben beğenmedim, gerçi oynamadım hiç ama videolara bakınca pek hoşuma gitmedi. BF3'teki gibi saatlerce oynar mıyım bilmiyorum.
Bu seri BF3'ten çok farklı, hatta alakasız olduğundan sizi sarmayabilir.
Ancak dediğim gibi, oyun gerçekten çok kaliteli ve tam da hoşlanacağım tarzda olduğundan ben çok beğendim, oynamanızı mutlaka tafsiye ederim.

Hikaye modundaki bölümler kısa tutulmuş gibi gözükse de bölümleri topladığımızda genel olarak çok da kısa değil aslında.

Ve sistemi yormayan türde bir oyun. Benim 16 GB olan Ram'lerim ne olduysa 4 GB'a düşmüş (sanırım çıkarıp tekrar takarsam düzelecek) buna rağmen 2K ultra ayarlarda ve hiç kasmadan ortalama 50-60 FPS oynanıyor.

@er36po Allah kısmet ederse oynayacağım mutlaka. Şimdi iştahımı kabarttın.
Belki de çok beğendiğimden olsa gerek, oyunun başlangıcında gözlerim yeşerdi resmen. (Çok gerçekçi ve savaşların ne kadar kötü olduğunu çok iyi yansıtmışlar)
Tabi siz yine de almadan önce korsanla bir deneyin, sonra pişman olup beni sorumlu tutmatın

Yok olur mu öyle şey. Sorumlu tutmam ben. Zaten 7-8 ay, belki de 1 yıl sonra alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…