EmirElÇapo Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #1 EA App üzerinden oyunu indirdim. Bildiğim üzere dil seçeneği oyun içinde yok. Ben de programdan baktım, oradan da bulmadım. Nasıl olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2023
EA App üzerinden oyunu indirdim. Bildiğim üzere dil seçeneği oyun içinde yok. Ben de programdan baktım, oradan da bulmadım. Nasıl olacak?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.883 Çözümler 244 19 Ocak 2023 #2 EmirElÇapo dedi: EA App üzerinden oyunu indirdim. Bildiğim üzere dil seçeneği oyun içinde yok. Ben de programdan baktım, oradan da bulmadım. Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Oyunu indirmeden önce sana dil sorması lazım.
EmirElÇapo dedi: EA App üzerinden oyunu indirdim. Bildiğim üzere dil seçeneği oyun içinde yok. Ben de programdan baktım, oradan da bulmadım. Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Oyunu indirmeden önce sana dil sorması lazım.
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #3 EmirElÇapo dedi: EA App üzerinden oyunu indirdim. Bildiğim üzere dil seçeneği oyun içinde yok. Ben de programdan baktım, oradan da bulmadım. Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... EA app da Türkçe değil oyun bende Türkçesini seçtim yine ingilizce oluyor çözümü yok ama Steam dan indirince Türkçe oldu
EmirElÇapo dedi: EA App üzerinden oyunu indirdim. Bildiğim üzere dil seçeneği oyun içinde yok. Ben de programdan baktım, oradan da bulmadım. Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... EA app da Türkçe değil oyun bende Türkçesini seçtim yine ingilizce oluyor çözümü yok ama Steam dan indirince Türkçe oldu