Battlefield 1'i başlattığım zaman ekranda 'your Computer does not meet the minimum requirements for playing this game.
'NVIDIA GeForce RTX 4060 GPU does not supports DirectX 11.0 which is required. Yazıyor ve tamama bastığım zaman oyundan atıyor. Çözümü nedir?
DirectX kurulumu yapın öncelikle, microsoftun kendi sitesinde var. Aratırsanız çıkacaktır.
Ek olarak DDU ile driverini kaldırıp güncel driveri kurmanı öneririm.
DirectX kurulumu yapın öncelikle, microsoftun kendi sitesinde var. Aratırsanız çıkacaktır.
Ek olarak DDU ile driverini kaldırıp güncel driveri kurmanı öneririm.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...