berkanackln Zeptopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RTX 4050 İşlemci İntel Core I5 Battlefield 1'i açarken neredeyse 2 aydır aynı hatayı alıyorum. Çözebilecek var mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-02-28 222912.png 81,9 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2025
Çözüm Yutka46 2 Mart 2025 Omen Gaming Hub > Graphic Switcher > Discrete yapın. Uygulama yüklü değilse buradan yükleyin. OMEN Gaming Hub | HP® Resmi Site HP'nin yeni OMEN oyun panosuyla her yerde kişiselleştir, hazırlan ve kazan. www.hp.com
Omen Gaming Hub > Graphic Switcher > Discrete yapın. Uygulama yüklü değilse buradan yükleyin. OMEN Gaming Hub | HP® Resmi Site HP'nin yeni OMEN oyun panosuyla her yerde kişiselleştir, hazırlan ve kazan. www.hp.com
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.805 Makaleler 2 Çözümler 444 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #2 Omen Gaming Hub > Graphic Switcher > Discrete yapın. Uygulama yüklü değilse buradan yükleyin. OMEN Gaming Hub | HP® Resmi Site HP'nin yeni OMEN oyun panosuyla her yerde kişiselleştir, hazırlan ve kazan. www.hp.com Artı 0 Eksi Çözüm
Omen Gaming Hub > Graphic Switcher > Discrete yapın. Uygulama yüklü değilse buradan yükleyin. OMEN Gaming Hub | HP® Resmi Site HP'nin yeni OMEN oyun panosuyla her yerde kişiselleştir, hazırlan ve kazan. www.hp.com
KS KS berkanackln Zeptopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #3 Yutka46 dedi: Omen Gaming Hub > graphic switcher > discrete yapın. Uygulama yüklü değilse buradan yükleyin. OMEN Gaming Hub | HP® Resmi Site HP'nin yeni OMEN oyun panosuyla her yerde kişiselleştir, hazırlan ve kazan. www.hp.com Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarımın modeli HP Victus 16 yine de indireyim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Omen Gaming Hub > graphic switcher > discrete yapın. Uygulama yüklü değilse buradan yükleyin. OMEN Gaming Hub | HP® Resmi Site HP'nin yeni OMEN oyun panosuyla her yerde kişiselleştir, hazırlan ve kazan. www.hp.com Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarımın modeli HP Victus 16 yine de indireyim mi?
R REALFOX198 Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 167 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #4 berkanackln dedi: Battlefield 1'i açarken neredeyse 2 aydır aynı hatayı alıyorum. Çözebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Grafik kartınızı güncelleyin. Artı 0 Eksi
berkanackln dedi: Battlefield 1'i açarken neredeyse 2 aydır aynı hatayı alıyorum. Çözebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Grafik kartınızı güncelleyin.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.805 Makaleler 2 Çözümler 444 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #5 berkanackln dedi: Benim bilgisayarımın modeli HP Victus 16 yine de indireyim mi? Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna uygulamanın ismini yazın. Eğer uygulama gözükürse zaten yüklüdür. Değilse evet indirip belirttiğim ayarı yapın. Artı 0 Eksi
berkanackln dedi: Benim bilgisayarımın modeli HP Victus 16 yine de indireyim mi? Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna uygulamanın ismini yazın. Eğer uygulama gözükürse zaten yüklüdür. Değilse evet indirip belirttiğim ayarı yapın.
KS KS berkanackln Zeptopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #6 REALFOX198 dedi: Grafik kartınızı güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Sildim, yeniden kurdum. Oyun dosyasını doğruladım, o da olmadı PC'ye format attım. Güncelleme ile alakası olmaz. Yazılımcı arkadaş yapamadı. Yutka46 dedi: Windows arama çubuğuna uygulamanın ismini yazın. Eğer uygulama gözükürse zaten yüklüdür. Değilse evet indirip belirttiğim ayarı yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama hala veriyor. Yutka46 dedi: Windows arama çubuğuna uygulamanın ismini yazın. Eğer uygulama gözükürse zaten yüklüdür. Değilse evet indirip belirttiğim ayarı yapın. Genişletmek için tıkla... Bir daha denedim oldu. 2 aydır yaşadığım sorunu çözdünüz Allah binbir türlü razı olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2025 Artı 0 Eksi
REALFOX198 dedi: Grafik kartınızı güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Sildim, yeniden kurdum. Oyun dosyasını doğruladım, o da olmadı PC'ye format attım. Güncelleme ile alakası olmaz. Yazılımcı arkadaş yapamadı. Yutka46 dedi: Windows arama çubuğuna uygulamanın ismini yazın. Eğer uygulama gözükürse zaten yüklüdür. Değilse evet indirip belirttiğim ayarı yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama hala veriyor. Yutka46 dedi: Windows arama çubuğuna uygulamanın ismini yazın. Eğer uygulama gözükürse zaten yüklüdür. Değilse evet indirip belirttiğim ayarı yapın. Genişletmek için tıkla... Bir daha denedim oldu. 2 aydır yaşadığım sorunu çözdünüz Allah binbir türlü razı olsun.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.805 Makaleler 2 Çözümler 444 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #7 @berkanackln Rica ederim. İyi akşamlar. Artı 0 Eksi