Çözüldü Battlefield 1 DirectX hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

RealRyd

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13700H
Battlefield 1 aldım ve indirdim oyunu açmaya çalıştığımda resimdeki gibi bir hata çıkıyor. İnternette bayağı bir baktım çözümlerine ama bir sonuç alamadım bu sorun nasıl çözülür yardımcı olursanız sevinirim... Hatada ekran kartı sürücüleriyle ilgili bir şey diyor sanırım NVIDIA uygulamasından tüm oyun sürücülerini temiz bir kurulumla yeniden yükledim "DxDiag"tan sorun var mı yok mu diye baktım ondan da bir şey çıkmadı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-21 230627.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-21 230627.png
    80,7 KB · Görüntüleme: 272
Battlefield 1 aldım ve indirdim oyunu açmaya çalıştığımda resimdeki gibi bir hata çıkıyor. İnternette bayağı bir baktım çözümlerine ama bir sonuç alamadım bu sorun nasıl çözülür yardımcı olursanız sevinirim... Hatada ekran kartı sürücüleriyle ilgili bir şey diyor sanırım NVIDIA uygulamasından tüm oyun sürücülerini temiz bir kurulumla yeniden yükledim "DxDiag"tan sorun var mı yok mu diye baktım ondan da bir şey çıkmadı.

Victus 16 mı kullanıyorsun?

Omen Gaming hub>graphics switcher>discrete yapıp deneyin.

Kanka Allah razı olsun sabahtan beri erroru çözmeye çalışıyordum sen bir tıkta hallettin bir de bir sorum var her Battlefield 1 oynamak istediğimde bunu mu yapmam gerekiyor yoksa 1 kere yaptıktan sonra grafik ayarını eski haline getirsem olur mu?

Kanka Allah razı olsun sabahtan beri erroru çözmeye çalışıyordum sen bir tıkta hallettin bir de bir sorum var her Battlefield 1 oynamak istediğimde bunu mu yapmam gerekiyor yoksa 1 kere yaptıktan sonra grafik ayarını eski haline getirsem olur mu?

Rica ederim. 1 kere yapmanız yeterli. Dediğim şekilde kalsın. İyi günler.

Rica ederim. 1 kere yapmanız yeterli. Dediğim şekilde kalsın. İyi günler.
ustam bende hemen hemen 1-2 aydır aynı sorundan mustaribim laptop 3060 i7 12. nesil 32gb ram var aynı hatayı alıyorum markası casper excalibur birçok başlığın altında çözüm ürettiğinizi gördüm belki bana da yardımcı olabilirsiniz. Gönderide ki hatayı ayarlardan dx12 ye geçtiğim zaman düzelttim fakat vram son 1024 mb kaldı uyarısını alıyorum directX den

Technopat Haberler

Geri
Yukarı