GüneşKara Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 128 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2016 #1 Oyunu 2 gün sorunsuz oynadım bugün açmaya çalıştığımda bu hatayı aldım. Daha sonra ekran kartının Battlefield 1 için güncellemesini indirdim yine aynı hatayı aldım. Sistemim;
Oyunu 2 gün sorunsuz oynadım bugün açmaya çalıştığımda bu hatayı aldım. Daha sonra ekran kartının Battlefield 1 için güncellemesini indirdim yine aynı hatayı aldım. Sistemim;
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Eylül 2016 #2 DDU rehberindeki yeşilleri takip et güncel sürücüyü tekrar yükle. Windows update ile gelen sistem güncellemelerini de yap.
DDU rehberindeki yeşilleri takip et güncel sürücüyü tekrar yükle. Windows update ile gelen sistem güncellemelerini de yap.
GüneşKara Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 128 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2016 #3 Çözüm: Origin ayarlarından oyun içi arayüzünü kapatırsanız açılır. Çok saçma bir çözüm ama işe yarıyor.
Çözüm: Origin ayarlarından oyun içi arayüzünü kapatırsanız açılır. Çok saçma bir çözüm ama işe yarıyor.