Battlefield 1 DLC olmadan DLC'li operasyon girdim

İlya Muromets

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Normalde operasyon modunda DLC olmadan hep BF1'in klasik haritaları gelirdi. Şunu da eklemek isterim; normalde evde internet çok kötü olduğundan kendi telefonumun internetini bağlardım. Şehir değiştirdim, PS4'ü de yanımda getirdim. Oradaki internet mükemmel. Tuhaftır ki orada kaldığım günlerde DLC gerektiren operasyon haritaları çıktı. Bu nasıl mümkün olabilir? Eve geri döndüğümde ise karşıma hiç çıkmadılar.(İnterneti belki alakası vardır diye yazdım.)

Daha önceden bütün DLC'leri bedava yaptıkları bir kampanya olmuştu, eğer oradan almışsanız girmiş olabilirsiniz hatta tüm DLC'lere sahip olduğunuz için oyun sizi Premium olarak değerlendiriyor, en azından bende öyle oldu.

Daha önceden bütün DLC'leri bedava yaptıkları bir kampanya olmuştu, eğer oradan almışsanız girmiş olabilirsiniz hatta tüm DLC'lere sahip olduğunuz için oyun sizi Premium olarak değerlendiriyor, en azından bende öyle oldu.
Yok o zamanlar BF1 le ilgilenmez olmuştum, farkında bile değildim. Bilsem alırdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı