Battlefield 1 düşük GPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

zobalunka

Centipat
Merhaba arkadaşlar. 2-3 hafta önce bir sistem almıştım öncelikle sistemi belirteyim;
MSI RTX 2070 Super.
MSI B450 GAMING Plus Max anakart.
AMD Ryzen 5 3600X.
G.Skill 16 GB(2x8) 3200MHz RAM.
Ve Battlefield 1 oyununda aldığım değerler ve FPS genel olarak ekteki gibi.
Fakat YouTube'dan başka insanların videolarına baktığımda yüzde 90-95 arası GPU kullanımı alıp benden 40-50 FPS daha fazla alıyorlar. Bu durumu nasıl çözeceğimi bilen biri lütfen bana yardım edebilir mi?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 259
Son düzenleyen: Moderatör:
Tam net göremedim ama işlemci kullanımı %100 gibi gözüküyor bu da darboğaz yapıyor. O işlemcinin darboğaz yapacağını düşünmüyorum işlemcinin frekansında falan sıkıntı olabilir

Grafik ayarlarına ince ayar vermeniz gerekiyor, o sistemle zaten videolardakine yakın değerler alabilmeniz lazım:

DX11 mod on:,
1440p ultra preset (eğer 1080p bir monitörünüz varsa render ölçeklendirme ayarını %150-175'e çekmeyi deneyin),
V-sync off,
GPU memory restriction off,
High-dynamic range off,
Origin-in game off, (uygulama ayarlarından görebilirsiniz).

Düzelmezse işlemci frekanslarının da olduğu bir SS paylaşın derim.

Grafik ayarlarına ince ayar vermeniz gerekiyor, o sistemle zaten videolardakine yakın değerler alabilmeniz lazım:

DX11 mod on:
1440P Ultra preset (eğer 1080P bir monitörünüz varsa render ölçeklendirme ayarını %150-175'e çekmeyi deneyin),
V-Sync off,
GPU Memory restriction off,
High-dynamic range off,
Origin-in Game off, (uygulama ayarlarından görebilirsiniz).

Düzelmezse işlemci frekanslarının da olduğu bir SS paylaşın derim.

Reis dediklerini yaptım resolution Scale'ı 150'ye çektim daha şimdi yüzde 90'larda kullanıyor fakat işlemci kullanımı hala yüzde 95'den aşağıya düşmüyor işlemcide bir sıkıntı olabilir mi?
Ha bir de işlemci frekansına nasıl bakacağımı söyler misin pek bilmiyorumda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı