ribozomalRNA Hectopat Katılım 2 Nisan 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2017 #1 Herkese merhaba oyunu açıp 20 dk. oynadıktan sonra hata veriyor. Oyun orjinal. Bu hatayı veriyor. (Bu benim PC screeanshot değil.) Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2017
Herkese merhaba oyunu açıp 20 dk. oynadıktan sonra hata veriyor. Oyun orjinal. Bu hatayı veriyor. (Bu benim PC screeanshot değil.)
M mehmet fauk özdemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2017 #2 aynı şey bendede var kafayı yemek üzereyim lütfen biri yardımcı olsun
ribozomalRNA Hectopat Katılım 2 Nisan 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2017 #3 mehmet fauk özdemir dedi: aynı şey bendede var kafayı yemek üzereyim lütfen biri yardımcı olsun Genişletmek için tıkla... Soruna çözüm bulabildiniz mi acaba ?
mehmet fauk özdemir dedi: aynı şey bendede var kafayı yemek üzereyim lütfen biri yardımcı olsun Genişletmek için tıkla... Soruna çözüm bulabildiniz mi acaba ?
M mehmet fauk özdemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2017 #4 ekran kartına temiz kurulum yaptım , bi süre sıkıntı yaşamadım ama gene oluştu . sebebini bilmiyorum umarım biri yardımcı olur.
ekran kartına temiz kurulum yaptım , bi süre sıkıntı yaşamadım ama gene oluştu . sebebini bilmiyorum umarım biri yardımcı olur.
ahmettakıff Hectopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2017 #5 ben buldum bir siteden buldum ne kadar işe yarıyo bilmiyom ama onlarda olmuş resimi ben buldum ama yabancı bir siteden buldum ne kadar doğru bilemem ama onlarda olmuş sol alt koşede windows logosu var sağ tıklayın ordan sısteme tıklayın ordan gelişmiş ordanda ayarlar ordanda en iyi görünüm için ayarla
ben buldum bir siteden buldum ne kadar işe yarıyo bilmiyom ama onlarda olmuş resimi ben buldum ama yabancı bir siteden buldum ne kadar doğru bilemem ama onlarda olmuş sol alt koşede windows logosu var sağ tıklayın ordan sısteme tıklayın ordan gelişmiş ordanda ayarlar ordanda en iyi görünüm için ayarla
murat988 Kilopat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 256 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2017 #6 Yazana göre ekran kartı fiziksel olarak çıkartılmış yada yazılımsal olarak sorun bulunduğu yazıyor. Size önerim bilgisayardaki bulunan ekran kartının grafik sürücüsünü tamamen kaldırıp yeniden kurmak olacaktır.
Yazana göre ekran kartı fiziksel olarak çıkartılmış yada yazılımsal olarak sorun bulunduğu yazıyor. Size önerim bilgisayardaki bulunan ekran kartının grafik sürücüsünü tamamen kaldırıp yeniden kurmak olacaktır.