Çözüldü Battlefield 1 DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Madren123

Hectopat
Tam oyuna girip oyun yüklendiği zaman böyle bir hata alıyorum. Bazen almıyorum ama şansıma göre değişiyor fakat bir çözümü varsa bu sorunu kökünden çözmek daha iyi olur diye düşündüm. Bilgili hocalarım yardım ederse çok memnun olurum. :(

Screenshot_53.png

Çözüm
Yine bir RX 5000 serisi ve yine bir hata. Siz de kulübe hoş geldiniz...

AfterBurner ile 100 MHz düşürmeyi deneyin çekirdek frekansını.
Aynı sorunu ben de CoD oynarken yaşıyorum.Bu tarz ağır oyunlarda nedense DirectX hatası meşhur oldu ilginç bir şekilde.Bende oyunu kapatıp tekrar açmamı gerektiriyor.

Kartın anakarta düzgünce oturtulduğundan emin olun, gerekirse çıkarıp tekrar takın. Güç kablosunu kontrol edin. Bunlar sorunu çözmezse sürücüleri DDU ile kaldırıp 20.4.2 sürümüne dönün.

Yine bir RX 5000 serisi ve yine bir hata. Siz de kulübe hoş geldiniz...

AfterBurner ile 100 MHz düşürmeyi deneyin çekirdek frekansını.
Radeon Software'dan düşürdüm hocam teşekkür ederim. Cevap verip yardımcı olan herkese de ayrı ayrı teşekkür ederim.

Kartın anakarta düzgünce oturtulduğundan emin olun, gerekirse çıkarıp tekrar takın. Güç kablosunu kontrol edin. Bunlar sorunu çözmezse sürücüleri DDU ile kaldırıp 20.4.2 sürümüne dönün.
Boş zamanımda yapacağım aklımda bulunsun teşekkür ederim tekrardan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı