Rehber Battlefield 1 EA javelin anticheat bir hatayla karşılaştı sorunu nasıl çözülür

İşletim sistemi
Windows 10

Erdem37

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel core i7-4770 - intel hd graphics 4600 - rx 6400 4 gb Low profile -16gb ram 1600mhz - 480 gb ssd - 320 gb harddisk
Merhaba arkadaşlar bugün sıkça yabancı olsun farklı birçok oyuncunun yaşadığı sorunu nihayet çözdüğüm için sizinle çözümü paylaşmak istedim yaşadığım sorun aynen şuydu:

Bu sorunu çok fazla kişi yaşadığını görmüştüm ve bayağı can sıkıcı bir sorun çünkü ne yaparsanız yapın düzelmiyor maalesef.
Peki bu sorun neden oluyor?
EA anti hile koruma servisi kendini nedenini anlamadığım bir şekilde internete bağlıyken başlatamıyor. Mesela internete bağlıyken oyunu açınca Windows'un servis uygulamasına girip EA anti hile koruma servisinin davranışlarını incelerseniz servis durumu "başlıyor" yazıyor ve asla çalışıyor durumuna geçmiyor. Sadece başlıyorda takılı kalıyor. Battlefield 1 hata verip oyun kapanınca servis kendini otomatik listeden siliyor ve oyun daha da bozuluyor. Dersiniz ki madem servis başlamıyor bende elle başlatırım ama maalesef eğer elle başlatmaya çalışırsanız Windows size kısaca "sen bu servisi başlatıyorsun ama başlatma isteğinde parametreler hatalı" yani elle başlatmanıza izin vermiyor ya da dersiniz başlıyor kısmında durdur, tıklayıp sonra tekrar açarım. Bunu denediğinizde de Windows size "bu servis kendini silmeye programlanmış" hatasını gösterip servisi elletmeyecek. O yüzden lafı çok uzatmadan isterseniz çözüme geçelim:
1.adım: Battlefield 1'i komple silin (ilk önce anti hileyi sileceğiz. Bu yüzden C diski > program files içindeki "EA" ve "EA Games" klasörlerini silelim. Daha sonra Windows + r ile çalıştır açalım ve "Regedit" yazalım daha sonra sırasıyla hkey_local_machıne > software içindeki "EA", "EA Games" ve "Electronic Arts" klasörlerini silelim)
2.adım: Battlefield 1'i komple tekrar yükleyin fakat asla oyunu başlatmayın.
3.adım: Tüm klasörleri ve Regedit klasörlerini sildikten sonra ve oyunu tekrar yükledikten sonra (oyunu henüz açmayın) bilgisayarı yeniden başlatın.
4.adım: Bilgisayarı açtıktan sonra https://cdn.eaanticheat.ac.ea.com/EAAntiCheat.Installer.exe bu linkten EA anti hile koruma programını indirin açın ve listeden Battlefield 1'i seçin ve "install" tıklayın ve kurulumun bitmesini bekleyin.
5. adım: Windows + r tuşuna basın ve "services" yazın ve "eaanticheatservice" servisini bulun ekran tam olarak.

Böyle gözükmeli, eğer böyle gözüküyorsa sonraki adıma geçebiliriz.
6.adım: Oyunu EA uygulamasından açın.
Eğer faydalı bulduysanız ne mutlu bana sevgili hocalarım. Dilerseniz sizde de çalışırsa bu rehberi yabancı formlara gönderip daha çok kişinin yararlanmasını sağlayabilirsiniz. Kendinize dikkat edin, iyi günler. Sonraki rehber yazımda sizinle olacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…