BertuE Yoctopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 Oncelıkle arkadaşlar ben BF1'ı EA uygulamasından almıstım fakat sonradan ogrendım kı Epic ve Steam'den satın alırsak premıum ıle gelıyormus, sımdı ben Epic'ten oyunu tekrar alırsam şu an oynadıgım hesabı baglayabılır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2025
Oncelıkle arkadaşlar ben BF1'ı EA uygulamasından almıstım fakat sonradan ogrendım kı Epic ve Steam'den satın alırsak premıum ıle gelıyormus, sımdı ben Epic'ten oyunu tekrar alırsam şu an oynadıgım hesabı baglayabılır mıyım?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.994 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #2 Aynı EA hesabına girersen olur. Aynı konuyu kaç defa açacaksın? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS BertuE Yoctopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 Yutka46 dedi: Aynı EA hesabına girersen olur. Aynı konuyu kaç defa açacaksın? Genişletmek için tıkla... Pardon kanka bu yanlisikla oldu Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Aynı EA hesabına girersen olur. Aynı konuyu kaç defa açacaksın? Genişletmek için tıkla... Pardon kanka bu yanlisikla oldu