Battlefield 1 FPS Sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Yoldaş Sincap

Hectopat
Şimdi ben test için BF1 korsan indirdim, sonra 30-60 FPS aldım. Şimdi orijinal aldım. Arada fark olur mu? Zaten bazı videoları izleyip FPS yükseltmeyi düşünüyorum. Sizce fark olur mu? Ve online girebilir miyim?

Şimdi ben test için BF1 korsan indirdim, sonra 30-60 FPS aldım. Şimdi orijinal aldım. Arada fark olur mu? Zaten bazı videoları izleyip FPS yükseltmeyi düşünüyorum. Sizce fark olur mu? Ve Online girebilir miyim?

Online girebilirsin FPS biraz daha düşük olabilir çünkü genelde güncellemesiz halini kullanıyorlar korsancılar. Sisteminizi yazarsanız ayarlarda yardımcı olabiliriz.

- Sistem özellikleri nedir?
- 30-60 FPS derken sürekli olarak dalgalı bir performans tablosuyla mı karşılaştınız, mümkünse MSI Afterburner ile oyun içi SS atınız.
- Oyunun orijinalinde online modu aktif olarak size sunulur, eğer ki sistem hikaye modunda bile zorlanıyorsa çevrim içi senaryoda performans yerlerde sürünecektir.

Ben Ultra ayarlarda(Anti Aliasing kapalı) Single'da 100-150FPS aralığında alırken Multiplayer oyunlarda özellikle 64 kişi ve aşırı patlamalı haritalarda LOW ayarlarda 80-160FPS alıyorum Single ve Multi performansı çok farklı bu oyunun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı