Shadow4EAD Decapat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 387 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Kasım 2022 #1 Her oyunda sıra ilerlerken Battlefield 1'de sıra sadece bir saate bir ilerliyor. Bunun nedeni ne? 3 saattir sıra bekliyorum.
Her oyunda sıra ilerlerken Battlefield 1'de sıra sadece bir saate bir ilerliyor. Bunun nedeni ne? 3 saattir sıra bekliyorum.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.413 Çözümler 21 Yer İstanbul 5 Kasım 2022 #2 Shadow4EAD dedi: Her oyunda sıra ilerlerken Battlefield 1'de sıra sadece bir saate bir ilerliyor. Bunun nedeni ne? 3 saattir sıra bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Emin olmamakla beraber oyunun oynayanı çok olduğu için size sıra gelmiyor olabilir. Artı 0 Eksi
Shadow4EAD dedi: Her oyunda sıra ilerlerken Battlefield 1'de sıra sadece bir saate bir ilerliyor. Bunun nedeni ne? 3 saattir sıra bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Emin olmamakla beraber oyunun oynayanı çok olduğu için size sıra gelmiyor olabilir.
KS KS Shadow4EAD Decapat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 387 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Kasım 2022 #3 OnurOfc dedi: Emin olmamakla beraber oyunun oynayanı çok olduğu için size sıra gelmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam ama öncesinde Far Cry 5 ve Hitman 2 de bu sorun olmuyor sadece Battlefield 1 de oluyor. Artı 0 Eksi
OnurOfc dedi: Emin olmamakla beraber oyunun oynayanı çok olduğu için size sıra gelmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam ama öncesinde Far Cry 5 ve Hitman 2 de bu sorun olmuyor sadece Battlefield 1 de oluyor.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.413 Çözümler 21 Yer İstanbul 6 Kasım 2022 #4 Shadow4EAD dedi: Hocam ama öncesinde Far Cry 5 ve Hitman 2 de bu sorun olmuyor sadece Battlefield 1 de oluyor. Genişletmek için tıkla... İşte dediğim gibi bf1 serverları oyunun eski olmasına rağmen çok dolu. Artı 0 Eksi
Shadow4EAD dedi: Hocam ama öncesinde Far Cry 5 ve Hitman 2 de bu sorun olmuyor sadece Battlefield 1 de oluyor. Genişletmek için tıkla... İşte dediğim gibi bf1 serverları oyunun eski olmasına rağmen çok dolu.
KS KS Shadow4EAD Decapat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 387 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Kasım 2022 #5 OnurOfc dedi: İşte dediğim gibi BF1 serverları oyunun eski olmasına rağmen çok dolu. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum sadece sabah girebildim oda az kişi var diye onun dışında bir türlü ilerlemiyor. Artı 0 Eksi
OnurOfc dedi: İşte dediğim gibi BF1 serverları oyunun eski olmasına rağmen çok dolu. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum sadece sabah girebildim oda az kişi var diye onun dışında bir türlü ilerlemiyor.
Grizi Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 6 Yer Antalya/Fransa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #6 Shadow4EAD dedi: Bilmiyorum sadece sabah girebildim oda az kişi var diye onun dışında bir türlü ilerlemiyor. Genişletmek için tıkla... Uygulamanın ayarlar kısmından Serverı değiştirip girmeyi dene. Artı 0 Eksi
Shadow4EAD dedi: Bilmiyorum sadece sabah girebildim oda az kişi var diye onun dışında bir türlü ilerlemiyor. Genişletmek için tıkla... Uygulamanın ayarlar kısmından Serverı değiştirip girmeyi dene.