HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #1 PC'ye format attıktan sonra oyunu D:\ kalsorüne ındırdım ve oyuna gırınce devamlı bu uyarı çıkıyor. Fakat tamam butonuna asla ve asla basamıyorum. Nasıl geçecem bu sorunu? Bilgisi olanlardan destek rica edeceğim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2017
PC'ye format attıktan sonra oyunu D:\ kalsorüne ındırdım ve oyuna gırınce devamlı bu uyarı çıkıyor. Fakat tamam butonuna asla ve asla basamıyorum. Nasıl geçecem bu sorunu? Bilgisi olanlardan destek rica edeceğim. Teşekkürler.
KS KS HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #11 mrtcndoglu00 dedi: Hocam sorunu cozebildiniz mi? Ben de ayni sorunu şu an yasiyorum ve nasıl çözeceğimi bulamadim. Genişletmek için tıkla... Hocam selam, format ve driverların son sürümünü kurduk ve düzelmişti diye hatırlıyorum Artı 0 Eksi
mrtcndoglu00 dedi: Hocam sorunu cozebildiniz mi? Ben de ayni sorunu şu an yasiyorum ve nasıl çözeceğimi bulamadim. Genişletmek için tıkla... Hocam selam, format ve driverların son sürümünü kurduk ve düzelmişti diye hatırlıyorum