Battlefield 1 haksız ban için ne yapılabilir?

sedat06l

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600X
NVIDIA GeForce RTX5060
DDR4 32 GB Ram
AsusTeK PRIME B550M-K ARGB Anakart
SSD Kingston 1TB x2
Meslek
Baklava Ustası
Selamlar,
Battlefield 1'de haksız yere hiçbir 3. parti yazılım açık olmadığı halde ban yedim.
Konuyla bilgisi olan arkadaşlar başına gelen birileri var mı?

1749985347415.png

İtiraz olarak yazdığım yazı ;
1749985441126.png

Selamlar,
Battlefield 1'de haksız yere hiçbir 3. parti yazılım açık olmadığı halde ban yedim.

Eki Görüntüle 2512981

İtiraz olarak yazdığım yazı;
Eki Görüntüle 2512983

Oyunlar bazı programların arkada çalışmasını engelliyor mesela CS:GO MSI Afterburner'a eskiden izin verirken CS2 şu an vermiyor böyle bir durum yaşamış olabilirsin kendini açıkladıysan açacaklardır eğer destekleri çalışıyorsa.

Selamlar,

Eki Görüntüle 2512981

İtiraz olarak yazdığım yazı;
Eki Görüntüle 2512983

NVIDIA kart falan kullanıyorsan oyunlarda refleks ayarını kullanmak yasak olabiliyor veya oyun dizinininde değişiklikler yaptıysan bu da hile kullanmış olarak algılanmana sebep olabilir.

Oyunlar bazı programların arkada çalışmasını engelliyor mesela CS:GO MSI Afterburner'a eskiden izin verirken CS2 şu an vermiyor böyle bir durum yaşamış olabilirsin kendini açıkladıysan açacaklardır eğer destekleri çalışıyorsa.
Oyuna girerken zaten Virtual controller gibi şeyleri kapatmadan açmıyor oyunu, sadece tank oynamıştım gece 135 'e 8 oynadığım oyunun sonunda kapattım. Daha sonra mail ile yasaklandığım belirtildi. İyi oynadığım için yasaklanacağım da hiç aklıma gelmezdi.

NVIDIA kart falan kullanıyorsan oyunlarda refleks ayarını kullanmak yasak olabiliyor veya oyun dizinininde değişiklikler yaptıysan bu da hile kullanmış olarak algılanmana sebep olabilir.
AMD kart kullanıyorum, oyun dizininde de herhangi bir değişiklik yapmadım.

İlk defa herhangi bir Battlefield oyununda ban yiyen birini gördüm, şaşkınım. İyi oynuyorsanız genelde server sahibi sizi atar ve o servere bir daha giremezsiniz.😀Canlı desteğe ulaşabiliyorsanız derdinizi anlatmaya çalışın.
Bir kaç kişide daha aynı şekilde olmuş, frost diye bir youtuber de tank ile 205 kill alıp 1 kere öldükten sonraki oyunun sonunda ban yiyor ve görüntü ile itiraz ediyor. Bakalım bendeki durum nasıl olacak.

İyi oynadığın için yasaklandığına emin misin ?
Başka ne için olucak bilader?

Birkaç kişide daha aynı şekilde olmuş, frost diye bir YouTuber de tank ile 205 kill alıp 1 kere öldükten sonraki oyunun sonunda ban yiyor ve görüntü ile itiraz ediyor. Bakalım bendeki durum nasıl olacak.

Başka ne için olacak birader?

Birader falan hayırdır ? Belli ki kullandığın herhangi bir yazılım oyunun sistemi tarafından hile olarak algılanmış hilecisin demiyorum 3. parti yazılımı öyle algılamış diyorum.

Birader falan hayırdır ? Belli ki kullandığın herhangi bir yazılım oyunun sistemi tarafından hile olarak algılanmış hilecisin demiyorum 3. parti yazılımı öyle algılamış diyorum.
Hayır hayır :D Oyunu açarken üçüncü parti yazılıma zaten izin vermiyor kardeşim. Ea açmıyor oyunu.

Hayır hayır :D Oyunu açarken üçüncü parti yazılıma zaten izin vermiyor kardeşim. EA açmıyor oyunu.

O zaman bilerek beslediğin için ban yemişsin başka açıklaması yok. Yüklü olan herhangi bir yazılımdan kaynaklı da olabilir driver falan açmana gerek yok illa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı