hocam ilk oyun Battlefield 1942 'den bu yana neredeyse bütün seriyi oynamış biri olarak; şuan halihazırda veteran bir BF oyuncusu olarak sana önerim mümkünse Battlefield 3'ten itibaren günümüze kadar olanları al oyna. Hatta Bad Company 2 'de bile hala oynayan var, daha önceki oyunlar grafik olarak rahatsız edici gelebilir malum oldukça eskidir. Battfield 3 serverleri geneli boş ama dolusu da ağzına kadar dolu oluyor ve genelde geç saatlerde ayrıca oyuncuların çoğu veteran o yüzden bir maç boyunca mermi tutturamadan ölme ihtimalin yüksek malum neredeyse hiç oynadım diyorsun. Esasen bu tamamen kişisel bir mesele tamamen tercih ve zevk o yüzden şu şu kadar iyi şu şu kadar kötü tamamen sana kalmış oynayıp görürsün. Ben aynı şekilde COD serisini de yalamış yutmuş birisiyim hatta arası sıra COD2 serverlarına girerim oynarım hala daha oynayan varArkadaşlar hayatımda neredeyse hiç Battlefield'ı doğru düzgün oynamamış biri olarak Battlefield'ı Multiplayer modunda oynamak istiyorum. Battlefield 5'in fiyatı uçmuş bir durumda. BF 1 izlediğim kadarıyla güzeldi ve şu anda ucuza bulunabiliyor ancak Multiplayer modunda oynayan oyuncu sayısı ne durumdadır? Multiplayer için BF 1 alınır mı sizce?
Battlefield 5 makul bir fiyata düşerse eğer almak isterim ama şuan için 300-350TL maalesef ki veremem ilk kez deneyeceğim bir oyun için. [emoji53] Yine de teşekkürler. [emoji846]Tabiki de alınır 300 saat tek başıma oynadım ve sıkılmadım. Eğer para biriktirebilirsen BF5 al çünkü Firestorm modu geldi.
Ben de biraz haritada yalnız kalmaktan korkuyorum. Eskiden BF3 Multiplayer'ına girmiştim ama nelerin olup bittiğini anlayamamıştım ve epey soğumuştum. Ama BF1 çok ayrı bi olay resmen videolardan gördüğüm kadar bu yüzden denemek istiyorum aslında. [emoji846]Resmi satış rakamları açıklanmadığı için net şekilde söyleyemeyiz ama BF 1 için söylenen rakamlar 25 milyon civarı iken, BF 4'te 15, BF 3'te ise biraz daha düşük kalıyor. Piyasaya baktığımda kendi gözlemlerime de dayanarak, BF 1'in en çok satan BF oyunu olduğunu düşünüyorum. Özellikle çıktığı yıl ve getirdiği yenilikler açısından da çok beğenilen bir oyun oldu. Hatta bana göre BF 5'in pek beğenilmemesinin nedenlerinden biri de, BF 1'in çok iyi olmasıdır. @Mr.Bubbles
Ama oynayan sayısı şu günlerde biraz az sanırım. Birkaç ay önce girdim. Haritada tek başımaydım.
BF V Firestorm modu çıktı ve çok ilgi göreceğini düşünüyorum. Bu yüzden BF V tercih edebilirsiniz.
Pek bir fiyat farkı yokmuş aralarında aslında. Öneriniz için teşekkürler çok büyük ihtimalle Premium versiyonunu alacağım. [emoji846]Oyuna sahibim premium dışında alırsan yazık olur parana diye düşünüyorum. Oyunu aktif oynuyorum çok zevk alırsın oynarken ama dediğim gibi premium daha iyi veya revolation ama standart alma sakın.
Battlefield 1 Revolution Satın Al | %63 indirim
**Battlefield 1 Revolution satın al**ma işleminden sonra Steam üzerinden aktif edebileceğiniz Origin Cüzdan Kodu olarak teslim edilir. **Battlefield 1 Revolution PC** üzerinde geçerlidir, PS4 yada XBox One üzerinde kullanılamaz. Battlefield 1 Revolution’da YOK YOK !! Battlefield 1 Revolution...www.durmaplay.com
Ben önceden BF3 Multiplayer oynamıştım 1 kez falan ve hiçbir şey anlamadan oynamıştım. Ne birisi konuşuyordu ne birisi yardım ediyordu. Sadece girip birilerine sıkmaya çalışıyordum ve hemen ölüyordum ve bu çok can sıkıcıydı. O günden sonra bu aralar BF1 aklıma gelmese Battlefield almayı bile düşünmezdim. Yani Battlefield'ın eski oyunlarını dediğiniz gibi oynamak isterdim ama biraz önyargı oluşturdu bu deneyim ben de. Bu yüzden aklımda BF1 veya BF5 -BF5 fiyatından ötürü yok gibi bir şey [emoji1]- var. BF1'de de videolardan gördüğüm gibi umarım eğlenirim, eski deneyimlerime benzemez umarım. Çok teşekkürler bir veterandan tavsiye almak cidden çok güzel bir durum. [emoji846]hocam ilk oyun Battlefield 1942 'den bu yana neredeyse bütün seriyi oynamış biri olarak; şuan halihazırda veteran bir BF oyuncusu olarak sana önerim mümkünse Battlefield 3'ten itibaren günümüze kadar olanları al oyna. Hatta Bad Company 2 'de bile hala oynayan var, daha önceki oyunlar grafik olarak rahatsız edici gelebilir malum oldukça eskidir. Battfield 3 serverleri geneli boş ama dolusu da ağzına kadar dolu oluyor ve genelde geç saatlerde ayrıca oyuncuların çoğu veteran o yüzden bir maç boyunca mermi tutturamadan ölme ihtimalin yüksek malum neredeyse hiç oynadım diyorsun. Esasen bu tamamen kişisel bir mesele tamamen tercih ve zevk o yüzden şu şu kadar iyi şu şu kadar kötü tamamen sana kalmış oynayıp görürsün. Ben aynı şekilde COD serisini de yalamış yutmuş birisiyim hatta arası sıra COD2 serverlarına girerim oynarım hala daha oynayan varBattlefield 4'te aynı şekilde veteran kaynıyor yani ilk başlarda baya zorlanırsın hiç adam vuramadan kapatacağın maçlar olabilir. Battlefield 1 serverlarında da oynayan var gayet serverlar yeterli kalabalıkta. Battlefield 5 malum daha yeni ve bence fena gitmiyor şuan için Firestorm olayı biraz yeşillendirdi gibi duruyor. Dediğim gibi oldschool bir veteran olarak dediklerimi dikkate alabilirsin bu konuda mütevazi olmayacağım çünkü mesaimiz çok Oyuncu sayısı tabi bir kriterdir BF oyunlarında lakin az oyuncu ile de oldukça iyi sağlam maçlar çıkarabilirsin. Ne yaptığını bilmeyen ve BF oyunlarının mantığına aykırı şekilde oynayan 64 kişi yerine oyunun hakkını veren ve mantık çerçevesinde oynayan 10-20 kişilik hardcore mod grupları her zaman tercih etmişimdir. Zira öyle tipler var ki daha yolun başında iken seni oyundan soğutacaktır o yüzden şimdiden hazır ol
Evet fiyatı key satan yerlerde 200 TL civarında bende fiyatın düşmesini bekliyorum.Battlefield 5 makul bir fiyata düşerse eğer almak isterim ama şuan için 300-350TL maalesef ki veremem ilk kez deneyeceğim bir oyun için. [emoji53] Yine de teşekkürler. [emoji846]