Battlefield 1 hala alınır mı?

Typh

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
BF 1 Origin'de 5 Euro. 30TL gibi fiyata iyi gözüküyor ama BF 5 çıktıktan sonra son durum nedir? Hala aktif oyuncu çok mu oynanıyor mu? Origin'den ilk satın alımım olacak çünkü Euro üzerinden boşa gitsin istemem. Hatta oynanıyorsa oynayacak birileri de var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu söyleyim size: Battlefield 3 ve Battlefield 4'te bile hala aktif oyuncu çok var. Battlefield 1'i 30 TL gibi bir fiyata bulmuşsanız kaçırmayın.
Hocam Battlefield 1’deki büyük savaşın kahramanları paketi diye bi paket var ama içeriği önemli mi bunun? Daha önce DLClerini almıştım 4 tane galiba map DLC'si. Diğer şeyler için Revolution almama gerek yok değil mi?

BF 1 Origin'de 5 Euro. 30TL gibi fiyata iyi gözüküyor ama BF 5 çıktıktan sonra son durum nedir? Hala aktif oyuncu çok mu oynanıyor mu? Origin'den ilk satın alımım olacak çünkü Euro üzerinden boşa gitsin istemem. Hatta oynanıyorsa oynayacak birileri de var mı?
Hala deliler gibi oynanıyor içinde BF 5 alma düşüncesi varsa baştan söyleyeyim şimdilik gerek yok BF 5 1in DLC si gibi duruyor indirime girince onu da alırsın. BF1 uzun süre idare eder.

Kesinlikle alınır. Muhteşem bir oyun. Ama şahsen Revolution paketin alınmasını tavsiye ederim.
4 DLC var bende ama o pakette olup asıl önerdiğiniz olay nedir bonusu filan? Battlepack demiş ama pek önemsemedim onu.

Hocam Battlefield 1’deki büyük savaşın kahramanları paketi diye bi paket var ama içeriği önemli mi bunun? Daha önce DLClerini almıştım 4 tane galiba map DLC'si. Diğer şeyler için Revolution almama gerek yok değil mi?
Önemli değil, olmasa da olur. Premium paketi sanırım bedava olduğunda almışsınız size ana oyun yeterli olacaktır. Devrim paketi ana oyun + Premium Pass + Savaşın Kahramanları Paketi(son derece gereksiz) kapsıyor. Sizde Premium varsa sadece Savaşın Kahramanları paketi için Premium Pass'ı da kapsayan Devrim'e boş yere para vermeyin.

Benim sormak istediğim bir şey var. Ben Origin üzerinden bu oyunu satın alırken normal MasterCard kart numaramı girip 30TL mi vereceğim yoksa farklı bir şey mi yapmam gerekiyor?
Ben satın alma işlemini yapmadım ama olması gereken hesap değil de kredi kartı geçerli oluyor genelde. Bankanın Euro kuru kaçsa ondan hesaplanır diye tahmin ediyorum. Çok az oynayacaktır kur.
Standart oyun ile diğer 4 DLC leri kapsıyor. Sizde DLC ler varsa almanıza gerek yok.
Önemli değil, olmasa da olur. Premium paketi sanırım bedava olduğunda almışsınız size ana oyun yeterli olacaktır.
Evet galiba onlar maplermiş. Ben Season Pass olarak kaçırmıştım ama şansıma daha sonra DLC'leri teker teker bulup o 4'ünü almıştım. ek olarak birşeyler var ama etkisi çok değil anladığım kadarıyla.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı