Benim sormak istediğim bir şey var. Ben Origin üzerinden bu oyunu satın alırken normal MasterCard kart numaramı girip 30TL mi vereceğim yoksa farklı bir şey mi yapmam gerekiyor?
2 ay önce 5 Euro'ya bende almıştım Bf1 yukarıda bir arkadaşında dediği gibi banka kaçtan alıyorsa onun üzerinden 5 Euro kesiyor Benimki 32 liraya gelmişti.
Origin'de Gamepass gibi birşey varmı bilmiyorum ama 5 Euro'yu verip alırsanız oyun tamamen sizin oluyor. Aynısını Battlefield 1 çıktığında Battlefield 4 içinde yapmıştım o da 20 lira civarında bir fiyata gelmişti. EA'in klasik pazarlama taktiğidir bu zaten, yeni Battlefield gelsin V'ide 5 euro'dan satacaklar.
Aylık olarak ödenen bir para var bir de en altta sadece oyunu satın alabiliyorsun. Oyunu alırken de standart edition ve revolution var aralarındaki fark nedir?
Aylık olarak ödenen bir para var bir de en altta sadece oyunu satın alabiliyorsun. Oyunu alırken de standart edition ve revolution var aralarındaki fark nedir?
Oyunu bende bundan 1 2 ay önce burada ki bir arkadaş sayesinde 5 euroya almıştım geçen yükledim hala sunucular dolu. BF5 piyasayı tam anlamıyla daha oturmadı. Alınır ve gayette güzel oynanır.