Visi misi Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 198 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 Durmadan bu hatayı alıyorum, ne yapabilirim?
Çözüm Visi misi 15 Şubat 2025 Visi misi dedi: Eki Görüntüle 2424541 Durmadan bu hatayı alıyorum, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm, oynadığım Steam hesabı halihazırda başka bir hesaba bağlıymış, onu sıfırlayınca düzelttim. Lyon dedi: EA sil ve oyunu tekrar başlat. Yeniden yüklesin. EA hesabında başka platformlardan başka oyunlar varsa yeni hesap açıp bir de öyle dene. Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama işe yaramamıştı zaten sorunu çözdüm yine de yanıtınız için sağ olun.
Visi misi dedi: Eki Görüntüle 2424541 Durmadan bu hatayı alıyorum, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm, oynadığım Steam hesabı halihazırda başka bir hesaba bağlıymış, onu sıfırlayınca düzelttim. Lyon dedi: EA sil ve oyunu tekrar başlat. Yeniden yüklesin. EA hesabında başka platformlardan başka oyunlar varsa yeni hesap açıp bir de öyle dene. Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama işe yaramamıştı zaten sorunu çözdüm yine de yanıtınız için sağ olun.
Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.091 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #2 EA sil ve oyunu tekrar başlat. Yeniden yüklesin. EA hesabında başka platformlardan başka oyunlar varsa yeni hesap açıp bir de öyle dene. Artı 0 Eksi
EA sil ve oyunu tekrar başlat. Yeniden yüklesin. EA hesabında başka platformlardan başka oyunlar varsa yeni hesap açıp bir de öyle dene.
KS KS Visi misi Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 198 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #3 Visi misi dedi: Eki Görüntüle 2424541 Durmadan bu hatayı alıyorum, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm, oynadığım Steam hesabı halihazırda başka bir hesaba bağlıymış, onu sıfırlayınca düzelttim. Lyon dedi: EA sil ve oyunu tekrar başlat. Yeniden yüklesin. EA hesabında başka platformlardan başka oyunlar varsa yeni hesap açıp bir de öyle dene. Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama işe yaramamıştı zaten sorunu çözdüm yine de yanıtınız için sağ olun. Artı 0 Eksi Çözüm
Visi misi dedi: Eki Görüntüle 2424541 Durmadan bu hatayı alıyorum, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm, oynadığım Steam hesabı halihazırda başka bir hesaba bağlıymış, onu sıfırlayınca düzelttim. Lyon dedi: EA sil ve oyunu tekrar başlat. Yeniden yüklesin. EA hesabında başka platformlardan başka oyunlar varsa yeni hesap açıp bir de öyle dene. Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama işe yaramamıştı zaten sorunu çözdüm yine de yanıtınız için sağ olun.
Arthur1 Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 474 Çözümler 5 Yer Rhodes Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/ Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #4 Visi misi dedi: Sorunu çözdüm, oynadığım Steam hesabı halihazırda başka bir hesaba bağlıymış, onu sıfırlayınca düzelttim. Denemiştim ama işe yaramamıştı zaten sorunu çözdüm yine de yanıtınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretle aynı sorunu yaşayanlar burdan baksın. Artı 0 Eksi
Visi misi dedi: Sorunu çözdüm, oynadığım Steam hesabı halihazırda başka bir hesaba bağlıymış, onu sıfırlayınca düzelttim. Denemiştim ama işe yaramamıştı zaten sorunu çözdüm yine de yanıtınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretle aynı sorunu yaşayanlar burdan baksın.