Battlefield 1 Hikaye modu kaç saat sürüyor?

Vazgeçtim arkadaşlar oyunu almaktan teşekkürler cevaplar için oynamadığım çok oyun var 1-2 yıl sonra çok ucuzlarsa almayı tekrardan düşünürüm. Herkese iyi günler

Vazgeçtim arkadaşlar oyunu almaktan teşekkürler cevaplar için oynamadığım çok oyun var 1-2 yıl sonra çok ucuzlarsa almayı tekrardan düşünürüm. Herkese iyi günler
Origin'de 35 liraya düşebiliyor, arada bir kontrol etmeyi unutma. Çok güzel oyundur, uygun fiyata bulursan kaçırma.

Şimdi alabilirsin son 3 gün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuandada indirimi fena değil

Konuyu o zaman güncellemeyi unutmuşum. Sonradan Amazon Prime hediye veri BF1 oradan oynadım Kalbim temizmiş demek ki...
Akskşslslal bende şuan aldım 1 ve V 1 ay sonra pc alıyorum oynarım artık

Akskşslslal bende şuan aldım 1 ve V 1 ay sonra pc alıyorum oynarım artık
Çok sevindim adınıza... Amazon 1 ay sonra da BF5'i vermişti ancak onu BF1 kadar sevemedim maalesef. BF5'i oynayıp sildim BF1 ise hala yüklü duruyor bilgisayarda. Bu oyundaki savaş atmosferi geçekten bambaşka. Arada bir online giriyorum halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…