yasNbae Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 402 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek odtü fizik öğrencisi 3 Haziran 2020 #11 Fırat özen dedi: CoD WW2'yi ındırıyorum. Genişletmek için tıkla... Hani BF'de oynamak istiyorsan eğer BF6'yı beklemeni tavsiye ederim. Gerçi o da BF7 çıkana kadar oynanacak tekrar aynı döngü olacak. Şu an CoD'un en eski oyunlarında Online girseniz bile kaç bin insanın oynadığını görürsünüz.
Fırat özen dedi: CoD WW2'yi ındırıyorum. Genişletmek için tıkla... Hani BF'de oynamak istiyorsan eğer BF6'yı beklemeni tavsiye ederim. Gerçi o da BF7 çıkana kadar oynanacak tekrar aynı döngü olacak. Şu an CoD'un en eski oyunlarında Online girseniz bile kaç bin insanın oynadığını görürsünüz.
1 149934 Kilopat Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 36 Çözümler 1 3 Haziran 2020 #12 battlefield 1'i hikaye modu için almayın o internetiniz ping yaparsa diye biraz takılmalık bir bonus bana sorarsanız
battlefield 1'i hikaye modu için almayın o internetiniz ping yaparsa diye biraz takılmalık bir bonus bana sorarsanız