Battlefield 1 İçin Sistem Yükseltme

ycrour

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Șu anda kullandığım sistem özelliklerim:
  • İ5 6402P
  • AMD RADEON R9 380G 4GB
  • 1 TB HDD
  • 16 GB DDR4 2133 MHZ RAM
  • MSI H110M PRO VD
Oynamak istediğim oyun Battlefield 1 multiplayer. Oyun yukarıda yazdığım sistemde aşırı derecede kasıyor. Hangi sistem parçalarını yükseltmeliyim? Ve ya Anakart ve işlemciyi satıp yerine AMD Ryzen tabanlı bir anakart ve işlemci mi almalıyım? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hala gtx 760 kullaniyorum. Sendeki ekran karti ile hemen hemen ayni performansi ( r9 380 biraz daha iyi ).
Cok rahat BF1 oynuyorum ( dusuk ayarlarda ). Ryzen 1600 islemci var. 60 fps aliyorum.

Sana tavsiyem, oyle bir anakart + islemci al ki, ileride de ekran kartini degistirdiginde onu besleyebilsin islemcin. ( Butce belirtmemissin )

Ben RTX lerden umutluydum, onlar hayal kirikligi oldugu icin yeni nesil AMD GPU lari bekliyorum bakalim.

Ben hala gtx 760 kullaniyorum. Sendeki ekran karti ile hemen hemen ayni performansi ( r9 380 biraz daha iyi ).
Cok rahat BF1 oynuyorum ( dusuk ayarlarda ). Ryzen 1600 islemci var. 60 fps aliyorum.

Sana tavsiyem, oyle bir anakart + islemci al ki, ileride de ekran kartini degistirdiginde onu besleyebilsin islemcin. ( Butce belirtmemissin )

Ben RTX lerden umutluydum, onlar hayal kirikligi oldugu icin yeni nesil AMD GPU lari bekliyorum bakalim.
Hikaye modunu çok rahat ultra ayarlarda oynadım,online'a girince hiç beklemediğim şekilde kasmaya başladı.Șu an elimde PS4'de var ama ne bileyim bilgisayar daha zevkli sanki. Multiplayer'ı ultrada oynamak için ne gibi öneriler verebilirsin?Bütçeyi de 2000 TL diyelim.Bu arada kullanmakta olduğum ekran kartı ultrada açmak için yeterli mi?Yani BF1'i ultrada açan sistem BF5'i de ultra da açmaya yeterli midir?

Hikaye modunu çok rahat ultra ayarlarda oynadım,online'a girince hiç beklemediğim şekilde kasmaya başladı.Șu an elimde PS4'de var ama ne bileyim bilgisayar daha zevkli sanki. Multiplayer'ı ultrada oynamak için ne gibi öneriler verebilirsin?Bütçeyi de 2000 TL diyelim.Bu arada kullanmakta olduğum ekran kartı ultrada açmak için yeterli mi?Yani BF1'i ultrada açan sistem BF5'i de ultra da açmaya yeterli midir?

Valla BF5 i hic bilmiyorum, yanlis bilgi vermeyeyim.

BF1 icin de ben Ryzen dan memnun olsam da, Intel islemcilerle daha yuksek FPS aliniyor gordugum kadariyla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valla BF5 i hic bilmiyorum, yanlis bilgi vermeyeyim.

BF1 icin de ben Ryzen dan memnun olsam da, Intel islemcilerle daha yuksek FPS aliniyor gordugum kadariyla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Peki benim sistemdeki kasmanın sebebi ne olabilir hangi parçaları upgrade etmem gerekli?

Cevapların için teşekkürler, i7 6700k nasıldır?Mesela Ryzen 1800x ile karşılaştırıldığında?Yani tekrardan anakart ve Ryzen işlemci almaya gerek yok diyorsun.

Yani, evet. Hem anakart hem islemci bence gereksiz. Hali hazirda seni 3-5 sene daha goturecek bir islemci alip yoluna devam edebilirsin. Zaten ondan sonra da komple sifirdan sistem alirdim ben senin yerinde olsam.

Sadece ve sadece oyun oynayacaksan Intel tercih etmek mantikli. Cunku cek cekirdek performansi daha yuksek.

PassMark - CPU Comparison Intel i7-6700 vs AMD Ryzen 7 1800X

Eski FX islemcilerde bu fark cok daha barizdi. Ancak Zen ile AMD tek cekirdek performansinda aradaki farki epey kapatti. Ama hala Intel en iyisi.

Ben cok cekirdek gerektiren isler yapiyorum, oyun oynarken de 10-15 fps ye takilmam. Ultra ile High arasindaki farki cogu kez farkedemiyorum bile. O yuzden tercihim Ryzen oldu.

Ama senin yerinde olsam yeni islemci alip yoluma bakardim : )

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı