thebizzon Megapat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2016 #1 Elimde BF1 var overwatch ile takas etmek istiyorum. BF1 benim tarzım olmadıgı için takas edicem overwatch denemek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2016
Elimde BF1 var overwatch ile takas etmek istiyorum. BF1 benim tarzım olmadıgı için takas edicem overwatch denemek istiyorum.
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2016 #2 Tamam dostum. Skype veya Steamde görüşelim. @yunus emre yal Biz yaptık ve takas bitti, hayırlı olsun diyorum.
Tamam dostum. Skype veya Steamde görüşelim. @yunus emre yal Biz yaptık ve takas bitti, hayırlı olsun diyorum.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 11 Kasım 2016 #3 BF1'i nasıl Overwatch ile takas edersiniz İşte bu yüzden farklılıklara (görişe, zevke) karışanlara karşıyım. ("Zefklerle renkler tartışılmaz.") Eh, hayırlı olsun diyelim
BF1'i nasıl Overwatch ile takas edersiniz İşte bu yüzden farklılıklara (görişe, zevke) karışanlara karşıyım. ("Zefklerle renkler tartışılmaz.") Eh, hayırlı olsun diyelim
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2016 #4 Vallaha bende sordum takaslarken niye yapıyorsun diye