Battlefield 1 indirmeye değer mi?

ValiBey36

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 1600 AF İşlemci
INNO3D GTX 1650 GDDR6 Ekran Kartı
Biostar A302M Anakart
500GB SEAGATE HDD+PATRİOT BRUST 240GB SSD
2x8GB Crucial 3000MHz CL15 RAM
LG 22MK400H Monitör
Meslek
Öğrenci
Oyunu uzun zaman önce almıştım, eski bilgisayarım kaldırmıyordu. Şimdi yüksek ayarlarda rahatça oynayabilirim diye gözüküyor. Tarihe olan merakım dolayısıyla 1.dünya savaşı hayranıyım. Sizce indirmeye değer mi? Sunucular nasıl? Teşekkürler.

Bence de BF1 daha iyi BF5'ten. Hala indirlir tabii ki çok güzel oyun.

Story modesi harika atmosfer çok iyi Online ortalama.

Sweet spot ve 3d spotting sacmaliklarina ragmen eglenceli oyundu bence de.

Bazı kemik oyuncular dışında online kısmı baya iyi.

Sunucular biraz sıkıntı. Genelde sunucular ya tam boş oluyor ya da sırada 2-3 kişi oluyor. Akşam saatlerinde bu daha rahatlıyor ama girerken birkaç dakika maç arayabilirsiniz. Hile kısmı için ise özel sunuculara girmeye bakın. Dıce ın kendi sunucularında hile daha çok. Oyunun kendisi ise başlı başına bir efsane.
Sweet spot ve 3D spotting sacmaliklarina ragmen eglenceli oyundu bence de.

İkisini de çok aktif olarak kullanıyorum ve memnunum. Spotta adama ateş ederken refleks olarak Q ya basar oldum. Bu yüzden beni öldürse bile takım arkadaşım onu öldürebiliyor. Bu bildiğim kadarıyla BF3, BF4, BF Hardline da da var zaten. Sweet spot ise oyundaki en sevdiğim mekanik. Umarım BF2042 de de vardır. Sen elinde kurma kollu bir tüfekle oynarken bence bu gerekli bir şey. Şahsen HS oynayacak kadar aimim yok ve bu benim için hayat kurtarıyor. Bu yüzden bu özelliği kullanıyorum. Haritaya hatta haritanın farklı yerlerine göre sweet spotu farklı tüfekler kullanıp gövde vuruyorum. Ayrıca bu oyuna taktiksellik katıyor benim gözümde ve zevki artırıyor. Demem o ki kullanan için bence bu iki özellik nimet bence.

Son düzenleme:
Q ile dusmani spot etmek cok sacma bir mekanik. Sadece kendi squadin icin olsa yada 50-100m kisa-orta sayilabilecek bir menzili olsa hadi neyse ama hem suresi cok uzun hem de tum takima olmasi op.

Sweetspot olayi ise yine broken. Aimi orta seviye bile olmayan oyuncuya dahi tek kursunla oldurebilme imkani veriyorsun body shot ile.

En sevilmeyen 2 bf1 ozelligi olabilir hatta bunlar hardcore bf hayranlari arasinda.
BF2042'de yok ikisi de bu arada heh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…