Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 10 Şubat 2021 #1 Oyunu EA Play üzerinden aldım ve dili kesinlikle İngilizce yapamıyorum. Steam'i ve Origin'i İngilizce kullanıyorum, oyun içerisinde sadece konuşmaları İngilizce yapmayı buldum. Yazıları vs. İngilizce yapamıyorum Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2021
Oyunu EA Play üzerinden aldım ve dili kesinlikle İngilizce yapamıyorum. Steam'i ve Origin'i İngilizce kullanıyorum, oyun içerisinde sadece konuşmaları İngilizce yapmayı buldum. Yazıları vs. İngilizce yapamıyorum
Egid Dikmen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Pro 16" M1 Pro Silver Cinsiyet Erkek Meslek Ağa/Paşa 10 Şubat 2021 #2 Origin'de oyunu yüklerken bize yüklenecek dili soruyor. Belki de launcherdandır. Artı 0 Eksi
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 10 Şubat 2021 #3 Oyuna sağ tık->Properties... Dosya Ekleri Screenshot 2021-02-10 194420.jpg 34,4 KB · Görüntüleme: 143 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 10 Şubat 2021 #4 kcg dedi: Oyuna sağ tık->Properties... Genişletmek için tıkla... Bazen böyle şeyler neden aklıma gelmiyor diye soruyorum kendime, hani bunu başka bir oyun için kendim hiçbir yere bakmadan bile yapmıştım zamanında... Teşekkürler, deniyorum şimdi. @Egid Dikmen Origin'den indirmemiştim. Oldu. Artı 0 Eksi
kcg dedi: Oyuna sağ tık->Properties... Genişletmek için tıkla... Bazen böyle şeyler neden aklıma gelmiyor diye soruyorum kendime, hani bunu başka bir oyun için kendim hiçbir yere bakmadan bile yapmıştım zamanında... Teşekkürler, deniyorum şimdi. @Egid Dikmen Origin'den indirmemiştim. Oldu.