hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 21 Aralık 2024 #11 LuisB4y dedi: Battlefield 4 aldım ve gayet eğlenceli arkadaşlar teşekkürler. Şuraya da bir klip bırakayım . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Birlikte oynayabiliriz istersen. Bu arada herhangi bir sunucuya girdiginde 5 dakika sonra sunucudan atilip "kicked by Punkbuster" hatasi aldin mi?
LuisB4y dedi: Battlefield 4 aldım ve gayet eğlenceli arkadaşlar teşekkürler. Şuraya da bir klip bırakayım . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Birlikte oynayabiliriz istersen. Bu arada herhangi bir sunucuya girdiginde 5 dakika sonra sunucudan atilip "kicked by Punkbuster" hatasi aldin mi?
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.690 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2024 #12 hogwartscanavarı dedi: Birlikte oynayabiliriz istersen. Bu arada herhangi bir sunucuya girdiginde 5 dakika sonra sunucudan atilip "kicked by Punkbuster" hatasi aldin mi? Genişletmek için tıkla... Olur hocam farketmez. Evet aldım bu hatayı şöyle çözdüm.
hogwartscanavarı dedi: Birlikte oynayabiliriz istersen. Bu arada herhangi bir sunucuya girdiginde 5 dakika sonra sunucudan atilip "kicked by Punkbuster" hatasi aldin mi? Genişletmek için tıkla... Olur hocam farketmez. Evet aldım bu hatayı şöyle çözdüm.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 21 Aralık 2024 #13 LuisB4y dedi: Olur hocam farketmez. Evet aldım bu hatayı şöyle çözdüm. Eki Görüntüle 2379159 Genişletmek için tıkla... Bende ayni sorun varda bunu denedim çözemedim hocam maalesef Cozebilirsem birlikte oynamayi isterim.
LuisB4y dedi: Olur hocam farketmez. Evet aldım bu hatayı şöyle çözdüm. Eki Görüntüle 2379159 Genişletmek için tıkla... Bende ayni sorun varda bunu denedim çözemedim hocam maalesef Cozebilirsem birlikte oynamayi isterim.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.690 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2024 #14 hogwartscanavarı dedi: Bende ayni sorun varda bunu denedim çözemedim hocam maalesef Cozebilirsem birlikte oynamayi isterim. Genişletmek için tıkla... Olur hocam çözünce bana haber verin.
hogwartscanavarı dedi: Bende ayni sorun varda bunu denedim çözemedim hocam maalesef Cozebilirsem birlikte oynamayi isterim. Genişletmek için tıkla... Olur hocam çözünce bana haber verin.
W wallenberg Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 21 Aralık 2024 #15 LuisB4y dedi: Battlefield 4 aldım ve gayet eğlenceli arkadaşlar teşekkürler. Şuraya da bir klip bırakayım . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... BF4 bende de var ama BF1'nin atmosferi bence hiçbir oyunda yok. En kısa zamanda BF1'e de başla bence. Şuanda iyi bir indirim var.
LuisB4y dedi: Battlefield 4 aldım ve gayet eğlenceli arkadaşlar teşekkürler. Şuraya da bir klip bırakayım . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... BF4 bende de var ama BF1'nin atmosferi bence hiçbir oyunda yok. En kısa zamanda BF1'e de başla bence. Şuanda iyi bir indirim var.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 26 Aralık 2024 #16 @LuisB4y Hocam çözdüm sorunu. Istediginiz vakit oynayabiliriz. Ama biraz kotuyum. Alismam lazim
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.690 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2024 #17 hogwartscanavarı dedi: @LuisB4y Hocam çözdüm sorunu. Istediginiz vakit oynayabiliriz. Ama biraz kotuyum. Alismam lazim Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam nereden iletişime geçeyim?
hogwartscanavarı dedi: @LuisB4y Hocam çözdüm sorunu. Istediginiz vakit oynayabiliriz. Ama biraz kotuyum. Alismam lazim Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam nereden iletişime geçeyim?
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 27 Aralık 2024 #18 LuisB4y dedi: Sorun yok hocam nereden iletişime geçeyim? Genişletmek için tıkla... Hocam forumdan bazi arkadaslarda gelecek sanirsam. Benim profilime girdiginizde gorebilirsiniz. Oraya EA isminizi yazabilirsiniz. Aksam buyuk ihtimal oyunda olurum.
LuisB4y dedi: Sorun yok hocam nereden iletişime geçeyim? Genişletmek için tıkla... Hocam forumdan bazi arkadaslarda gelecek sanirsam. Benim profilime girdiginizde gorebilirsiniz. Oraya EA isminizi yazabilirsiniz. Aksam buyuk ihtimal oyunda olurum.