XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #21 Berke Yılmazer dedi: Çünkü primedan alınca ilk ay ücretsiz ama diğer aylar 8tl gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır. Prime'dan bir kere alınca Origin hesabınızda kodu etkinleştiriyorsunuz ve sonsuza kadar duruyor.
Berke Yılmazer dedi: Çünkü primedan alınca ilk ay ücretsiz ama diğer aylar 8tl gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır. Prime'dan bir kere alınca Origin hesabınızda kodu etkinleştiriyorsunuz ve sonsuza kadar duruyor.
B Berke Yılmazer Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #22 XboxUser dedi: Hayır. Prime'dan bir kere alınca Origin hesabınızda kodu etkinleştiriyorsunuz ve sonsuza kadar duruyor. Genişletmek için tıkla... Yani Prime hesabını silince de oyun hem kalmış oluyor, hem de para vermemiş mi oluyorum
XboxUser dedi: Hayır. Prime'dan bir kere alınca Origin hesabınızda kodu etkinleştiriyorsunuz ve sonsuza kadar duruyor. Genişletmek için tıkla... Yani Prime hesabını silince de oyun hem kalmış oluyor, hem de para vermemiş mi oluyorum
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #23 Berke Yılmazer dedi: Yani Prime hesabını silince de oyun hem kalmış oluyor, hem de para vermemiş mi oluyorum Genişletmek için tıkla... Evet. Öyle hatırlıyorum. Emin olmak için bakabilirsiniz yine de.
Berke Yılmazer dedi: Yani Prime hesabını silince de oyun hem kalmış oluyor, hem de para vermemiş mi oluyorum Genişletmek için tıkla... Evet. Öyle hatırlıyorum. Emin olmak için bakabilirsiniz yine de.
Kazım.4169 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 1.619 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Ağustos 2021 #24 BF1 en iyisi.
erayerciyas Kilopat Katılım 25 Ekim 2014 Mesajlar 113 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #25 Berke Yılmazer dedi: Yani Prime hesabını silince de oyun hem kalmış oluyor, hem de para vermemiş mi oluyorum Genişletmek için tıkla... Evet öyle.
Berke Yılmazer dedi: Yani Prime hesabını silince de oyun hem kalmış oluyor, hem de para vermemiş mi oluyorum Genişletmek için tıkla... Evet öyle.