Battlefield 1 nasıl oynanır ?

Grey

Hectopat
Daha fazla  
Battlefield oynuyan var mı?
i7 6700k ve GTX 1070 sistem topladım. Ama hiç Battlefield oynamadım. Oyunu satın alcam sonra baska neler yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sol tuşa basarak ateş ediyorsun, sağ tuşla nişan alıyorsun, W ile ileri, S ile geri, D ile sağa, A ile sola doğru ilerliyorsun dostum.
Şaka bir yana, yapman gereken bir şey yok, oyunun simgesine çift tıklayıp oyunu aç, sonra bir sunucu seçip oynamaya başla. Seviye atladığın zaman silahlarını falan geliştirebilirsin, onları da unutma.

Hayr bir ara battlefield 4 bedava idi. İndrdm. Sonra benden 59 dolar istedi oynamak için. Oyuna 250 TL vercem + online oynamak için bidaha para vercek miyim ? Origin den hesap acmistm 27 GB indirdim. Benden 59 dolar istedi küfür ettim sildim.

Hayr bir ara battlefield 4 bedava idi indrdm sonra benden 59 dolar istedi oynamak için oyuna 250 tl vercem + online oynamak için bidaha para vercekmiyim origin den hesap acmistm 27 gb indirdim benden 59 dolar istedi küfür ettim sildim
O sadece 1 haftalık deneme sürümüdür, ne indirdiğinize doğru düzgün bakmadan indirirseniz böyle olur.
BF1'i 1 kez satın aldıktan sonra tüm özelliklerini kullanabilirsiniz, DLC'ler hariç oyuna tekrar para vermenize gerek yok.

Hee dlc nedir kardeşim?
Bide free dowland yaziyodu.

Hee dlc nedir kardeşim
Bide free dowland yaziyodu

DLC (Downloadable Content) bir nevi ek pakettir. Bazı firmalar ekstra olarak ücretli veya ücretsiz paket çıkartırlar, bu paketin içinde ekstra silahlar, haritalar, senaryolar ve benzeri nesneler mevcut olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…