Battlefield 1 ne durumda?

297689

Hectopat
Makaleler
1
En son bir yıl önce oynadım. Hileden geçilmiyordu sunucular. Sık sık gecikme sorunları da yaşıyordum. Şu an ne durumda? Hala oynanır mı?

Hile olan sunucular da var, olmayan da. Dice'ın değil de, başkalarının açtığı sunuculara girersen genelde daha az hileci oluyor. Adminler banlıyor.

Resmi sunucular dışında hileye rastlamıyorum. DICE'ın sunucuları hileden geçilmiyor günümüzde de.

Steam'de 70 TL param var sizce BF1 alayım mı? Yoksa R6 ve 1aylık EA Play mi alayım veya başka şeyler...

Steam'de 70 TL param var sizce BF1 alayım mı? Yoksa R6 ve 1aylık EA Play mi alayım veya başka şeyler...
Star Wars Battlefront 2 almanı öneririm. Veya EA Play ile hem BF hem Star Wars hem de Titanfall 2 oynayabilirsin. Battlefield oyunlarını ve oyuncularını ben sevmiyorum. Yerde yatarak veya tankın içinde oynuyorlar full. R6 almanı tavsiye ederim, hile yok ve CSGO'ya oranla toxic kitle daha az. Fakat oyunu ve haritaları öğrenmen uzun sürecektir. 200 Saatim var hala haritaları öğrenemedim, çok büyük.

35 liralık paketi aldınız değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…