Battlefield 1 nereden ve ne zaman alınmalı?

LynxC

Hectopat
Merhaba. Battlefield 1 şu an Steam'de 70 TL'ye satılıyor. Önceki konulara baktığımda Origin'de 35TL'ye kadar düştüğü söyleniyor. Sizce Origin'de tekrar 35TL'ye kadar düşer mi yoksa Steam'den almak mantıklı mı? 2 3 ay bekleyebilirim. Tabii ki bunu kimse bilemez ama sizin düşüncelerinizi de merak ettim teşekkürler.

Bence Steam üzerinden 70TL'ye alabilirsiniz. Yada biraz daha paranız varsa 1 yıllık EA Play alarak (Steam üzerinden) Çoğu Battlefield oyunlarına ulaşabilirsiniz.

Hocam Steam'de BF1 revolution 70TL Origin'de 55TL neden fazladan 15TL veresin ki her türlü Origin'e bağlanıp oynamak zorundasın zaten 2-3 ay önce oynayınca çok hoşuma gitmişti şu an serverlerin durumu ve hile oranı nasıl bilen varsa bende alacağım?

Evet şimdi gördüm teşekkürler. Revolution ile standart paket arasında ne fark var? 15₺ vermeye değer mi sizce?
Bu arada Battlefield 5 70₺ şu anda sizce onu mu almalıyım? Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın

Son düzenleme:

Revolutionda ekstra silah çıkartmaları, özel haritalar falan var 15₺ ye değer hocam BF5'i bende düşünüyorum ama o standart sürüm o yüzden bilemedim bana BF1 daha güzel geliyor.
Not: Steam'le, Origin'de olan iki BF1 de revolotuion sürümü.

Anladım teşekkürler. Şimdi BF1 alacağım yeni BF oyunu çıkınca BF5 tekrar güzel indirime girer diye düşünüyorum. Onu da o zaman alırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…