3 364752 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 459 Makaleler 1 26 Kasım 2020 #11 Hoaxer dedi: Bölgemizle alakası yok genelde insanlar fetih oynuyor. Çok nadir savaş güvercinleri de görüyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu avrupada oynayan sayısı az olunca karşılaşamıyorsunuz diyorum.
Hoaxer dedi: Bölgemizle alakası yok genelde insanlar fetih oynuyor. Çok nadir savaş güvercinleri de görüyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu avrupada oynayan sayısı az olunca karşılaşamıyorsunuz diyorum.
emree90 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 5 Yer On the PC 26 Kasım 2020 #12 Silinen üye dedi: Peki. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Tüm dünyada az. BF 1 sunucuları Avrupa'da. Genişletmek için tıkla... Hoaxer dedi: Bölgemizle alakası yok genelde insanlar fetih oynuyor. Çok nadir savaş güvercinleri de görüyorum. Genişletmek için tıkla... 364752 dedi: Normal oyuncu sayısı az bölgemizde Genişletmek için tıkla... Oyuncu azlığı ile ilgili bir şey yokmuş çözdüm, oyun dosyalarını doğruladım ve çözüldü.
Silinen üye dedi: Peki. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Tüm dünyada az. BF 1 sunucuları Avrupa'da. Genişletmek için tıkla... Hoaxer dedi: Bölgemizle alakası yok genelde insanlar fetih oynuyor. Çok nadir savaş güvercinleri de görüyorum. Genişletmek için tıkla... 364752 dedi: Normal oyuncu sayısı az bölgemizde Genişletmek için tıkla... Oyuncu azlığı ile ilgili bir şey yokmuş çözdüm, oyun dosyalarını doğruladım ve çözüldü.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.214 Makaleler 3 Çözümler 194 26 Kasım 2020 #13 emree90 dedi: Oyuncu azlığı ile ilgili bir şey yokmuş çözdüm, oyun dosyalarını doğruladım ve çözüldü. Genişletmek için tıkla... Ne?
emree90 dedi: Oyuncu azlığı ile ilgili bir şey yokmuş çözdüm, oyun dosyalarını doğruladım ve çözüldü. Genişletmek için tıkla... Ne?
emree90 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 5 Yer On the PC 26 Kasım 2020 #14 ItsAllGoodman dedi: Ne? Genişletmek için tıkla... Çözümü paylaştım, Battlefield 1'de yaygın görülen problem, doğrulama yaptım ve serverlarla ilgili olan şeyi düzeltti.
ItsAllGoodman dedi: Ne? Genişletmek için tıkla... Çözümü paylaştım, Battlefield 1'de yaygın görülen problem, doğrulama yaptım ve serverlarla ilgili olan şeyi düzeltti.
Pavel Ulmanovic Dadaşev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.160 Çözümler 5 26 Kasım 2020 #15 Cumartesi Pazar her mod oynanıyor ama hafta içi sadece o oynanıyor.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.218 Makaleler 3 Çözümler 61 26 Kasım 2020 #16 Sürprizbozan: Konu dışı sizce Left 4 Dead 2'de Online insan olur mu ?