Ahmet İnanoğlu Decipat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 9 Şubat 2021 #1 Sorum başlıktaki gibi. Battlefield 1'de Online maçlarda oyuncular birbirlerini öldürürken çıkan sağ taraftaki yeri nasıl açabilirim acaba? Yani kimin kimi öldürdüğünü. Bende gözükmüyor o kısım. Şimdiden teşekkürler.
Sorum başlıktaki gibi. Battlefield 1'de Online maçlarda oyuncular birbirlerini öldürürken çıkan sağ taraftaki yeri nasıl açabilirim acaba? Yani kimin kimi öldürdüğünü. Bende gözükmüyor o kısım. Şimdiden teşekkürler.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 9 Şubat 2021 #2 Ahmet İnanoğlu dedi: Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyun mekaniği ayarlarında "Öldürme Kaydı Filtresi"ni "tümü" olarak işaretle. Artı 0 Eksi
Ahmet İnanoğlu dedi: Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyun mekaniği ayarlarında "Öldürme Kaydı Filtresi"ni "tümü" olarak işaretle.
KS KS Ahmet İnanoğlu Decipat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 9 Şubat 2021 #3 132923 dedi: Oyun mekaniği ayarlarında "Öldürme Kaydı Filtresi"ni "tümü" olarak işaretle. Genişletmek için tıkla... Normalde ne seçili hocam? Artı 0 Eksi
132923 dedi: Oyun mekaniği ayarlarında "Öldürme Kaydı Filtresi"ni "tümü" olarak işaretle. Genişletmek için tıkla... Normalde ne seçili hocam?
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 9 Şubat 2021 #4 Ahmet İnanoğlu dedi: Normalde ne seçili hocam? Genişletmek için tıkla... "Kendi" olarak seçiliydi diye hatırlıyorum. Tümü olarak ayarladıktan sonra da bi' üstte bulunan görünürlük ayarını da %50 olarak ayarlayın. Artı 0 Eksi
Ahmet İnanoğlu dedi: Normalde ne seçili hocam? Genişletmek için tıkla... "Kendi" olarak seçiliydi diye hatırlıyorum. Tümü olarak ayarladıktan sonra da bi' üstte bulunan görünürlük ayarını da %50 olarak ayarlayın.
KS KS Ahmet İnanoğlu Decipat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 9 Şubat 2021 #5 132923 dedi: "Kendi" olarak seçiliydi diye hatırlıyorum. Tümü olarak ayarladıktan sonra da bi' üstte bulunan görünürlük ayarını da %50 olarak ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
132923 dedi: "Kendi" olarak seçiliydi diye hatırlıyorum. Tümü olarak ayarladıktan sonra da bi' üstte bulunan görünürlük ayarını da %50 olarak ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam.