O Omerturqn Picopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #1 Windows 11'de Battlefield 1'de online olmuyor. Yardım edin YouTube'da videoya rast geldim ancak Origin yerine EA var ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2023
Windows 11'de Battlefield 1'de online olmuyor. Yardım edin YouTube'da videoya rast geldim ancak Origin yerine EA var ne yapabilirim?
Darlinnm Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 579 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #2 Origins kaldırıldı yerine EA geldi , aynı şey ikiside. Artı 0 Eksi
Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 590 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #3 Darlinnm dedi: Origins kaldırıldı yerine EA geldi , aynı şey ikiside. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede var lakin sorun EA veya Origins değil yine aynı sorunu veriyor. Artı 0 Eksi
Darlinnm dedi: Origins kaldırıldı yerine EA geldi , aynı şey ikiside. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede var lakin sorun EA veya Origins değil yine aynı sorunu veriyor.
Darlinnm Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 579 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #4 Akatshix dedi: Aynı sorun bendede var lakin sorun EA veya Origins değil yine aynı sorunu veriyor. Genişletmek için tıkla... Aldığınız hata nedir ? Artı 0 Eksi
Akatshix dedi: Aynı sorun bendede var lakin sorun EA veya Origins değil yine aynı sorunu veriyor. Genişletmek için tıkla... Aldığınız hata nedir ?
Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 590 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #5 Darlinnm dedi: Aldığınız hata nedir ? Genişletmek için tıkla... "EA Online Bağlantısı Kurulamadı" hatası veriyor. Artı 0 Eksi
Darlinnm dedi: Aldığınız hata nedir ? Genişletmek için tıkla... "EA Online Bağlantısı Kurulamadı" hatası veriyor.