Battlefield 1 oyundan çıktıktan sonra PC reset attı

• Konuyu başlatan yh57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 4.010

yh57

Megapat
Arkadaşlar merhaba. Bugün BF1 oynadıktan sonra oyundan çıkış yapmak istedim ve oyunun çıkış tuşuna basar basmaz bilgisayar reset attı. Daha sonra BF1'e tekrar girdim ve oyunun tüm ayarları sıfırlanmış bir şekilde en baştaki görevden başlattı. Sizce sebebi nedir? İlk defa yaşıyorum. Sorun donanımsal mıdır? Yazılımsal mı?

Ekran kartı sorunu olabilir. Furmark ile kartı stres testine sokabilirsiniz:

Hocam Kernel Power hatası almışım fakat olay saatinden önce yaşanmış.

Benim de kasamın ışıkları yanıyordu görüntü gidiyordu ve sistem düğmeden kapanmıyordu. ( Yepyeni 2 aylık sistem) ve kernel Power erroru veriyordu ( sistem aniden kitlendi ). Ardından ara sıra hata almaya başladım. oyunlardayken GPU'yla ilgili ( GPU yanıt vermiyor falan ). Ben de de aynı şey vardı oyunu kapatınca PC reset atıyordu. Hata sıklığı artmaya başladı ve 1 ay sonra ekranda renk bozulmaları olmaya başladı. Ekran kartını garantiye verdim meğersem bunların hepsi ekran kartının yavaş yavaş ölme süreciymiş. Ben de aylarca PSU'ya sürücülere falan yormuştum bütün hataları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bu durumda kesinlikle ekran kartı problemli mi? Benim sistemimde 2 aylık.

Kernel power hatasından 20 saniye sonrada bu hatayı vermiş.
Aldığım hatanın Wattman hatası ile bir bağlantısı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…