TedTed Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #1 Battlefield 1 indirime girmiş bir arkadaşımla oynamak istiyoruz. Xbox One kullanıyor ben ise PC ile oynayacağım. Çapraz platform destekliyor mu?
Battlefield 1 indirime girmiş bir arkadaşımla oynamak istiyoruz. Xbox One kullanıyor ben ise PC ile oynayacağım. Çapraz platform destekliyor mu?
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 37 Yer 東京 13 Ekim 2023 #2 TedTed dedi: Battlefield 1 indirime girmiş bir arkadaşımla oynamak istiyoruz. Xbox One kullanıyor ben ise PC ile oynayacağım. Çapraz platform destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Destekliyor diye biliyorum.
TedTed dedi: Battlefield 1 indirime girmiş bir arkadaşımla oynamak istiyoruz. Xbox One kullanıyor ben ise PC ile oynayacağım. Çapraz platform destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Destekliyor diye biliyorum.
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.538 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2023 #3 Yok sanırsam. Is Battlefield 1 Finally Cross-Platform in 2023? [The Truth] This article will explore and get to the bottom of "Is Battlefield 1 cross-platform in 2023?" for PC, PS4, PS5, Xbox One, etc (crossplay). Whether or not Battlefield 1 will be available as a cross-platform? www.ofzenandcomputing.com
Yok sanırsam. Is Battlefield 1 Finally Cross-Platform in 2023? [The Truth] This article will explore and get to the bottom of "Is Battlefield 1 cross-platform in 2023?" for PC, PS4, PS5, Xbox One, etc (crossplay). Whether or not Battlefield 1 will be available as a cross-platform? www.ofzenandcomputing.com