Bilgisayar_Macunu Femtopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 Merhaba, arkadaşlarımla bugün Battlefield 1 oynuyordum ve ping 800'den bir anda 1000'lere kadar çıktı. Bu sıralar hep fazla ping var ve internet fiber. Sorunu bilen arkadaşlarımdan cevap bekliyorum.
Merhaba, arkadaşlarımla bugün Battlefield 1 oynuyordum ve ping 800'den bir anda 1000'lere kadar çıktı. Bu sıralar hep fazla ping var ve internet fiber. Sorunu bilen arkadaşlarımdan cevap bekliyorum.
Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 293 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #2 Bufferbloat testi yapabilirmisiniz? Yoğunluk olduğundan dolayı ping vardır Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform Is bufferbloat causing issues with your internet connection? Run this test to find out. www.waveform.com Artı 0 Eksi
Bufferbloat testi yapabilirmisiniz? Yoğunluk olduğundan dolayı ping vardır Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform Is bufferbloat causing issues with your internet connection? Run this test to find out. www.waveform.com
KS KS Bilgisayar_Macunu Femtopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 Mami1938 dedi: Bufferbloat testi yapabilir misiniz? Yoğunluk olduğundan dolayı ping vardır. Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform Is bufferbloat causing issues with your internet connection? Run this test to find out. www.waveform.com Genişletmek için tıkla... Speedtest.net'de daha yüksek gösteriyor. Dosya Ekleri image.jpeg 508,4 KB · Görüntüleme: 25 Artı 0 Eksi
Mami1938 dedi: Bufferbloat testi yapabilir misiniz? Yoğunluk olduğundan dolayı ping vardır. Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform Is bufferbloat causing issues with your internet connection? Run this test to find out. www.waveform.com Genişletmek için tıkla... Speedtest.net'de daha yüksek gösteriyor.
Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 293 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #4 Bilgisayar_Macunu dedi: Speedtest.net'de daha yüksek gösteriyor. Genişletmek için tıkla... İnternette birisi bile olsa pingin çıkar test sonucun çok kötü 5 Mbps çok az Son düzenleme: 4 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Bilgisayar_Macunu dedi: Speedtest.net'de daha yüksek gösteriyor. Genişletmek için tıkla... İnternette birisi bile olsa pingin çıkar test sonucun çok kötü 5 Mbps çok az