meraklıoyuncu Hectopat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2017 #1 Başlıktada belirttiğim gibi oyunu açtığımda bu hata karşıma çıkıyor. Tamama bastığım zaman siyah ekran gelip çalışmayı durdurdu hatası veriyor.
Başlıktada belirttiğim gibi oyunu açtığımda bu hata karşıma çıkıyor. Tamama bastığım zaman siyah ekran gelip çalışmayı durdurdu hatası veriyor.
Eren Küçük Hectopat Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 218 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2017 #2 Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS meraklıoyuncu Hectopat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2017 #3 Eren Küçük dedi: Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İntel Core i5 3337u. İmzamda yazıyordu zaten. Artı 0 Eksi
Eren Küçük dedi: Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İntel Core i5 3337u. İmzamda yazıyordu zaten.
Eren Küçük Hectopat Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 218 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2017 #4 @meraklıoyuncu Size hatada intel driverlarını günceleyin demiş. Intel Download Center yardımcı olcaktır. Artı 0 Eksi
@meraklıoyuncu Size hatada intel driverlarını günceleyin demiş. Intel Download Center yardımcı olcaktır.
KS KS meraklıoyuncu Hectopat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2017 #5 Eren Küçük dedi: @meraklıoyuncu Size hatada intel driverlarını günceleyin demiş. Intel Download Center yardımcı olcaktır. Genişletmek için tıkla... Söylediğinz siteden driveri en son sürümüne güncellerken bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor hatası alıyorum. Artı 0 Eksi
Eren Küçük dedi: @meraklıoyuncu Size hatada intel driverlarını günceleyin demiş. Intel Download Center yardımcı olcaktır. Genişletmek için tıkla... Söylediğinz siteden driveri en son sürümüne güncellerken bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor hatası alıyorum.
Eren Küçük Hectopat Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 218 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2017 #6 Daha alt sürümleri deneyin hata almayana kadar inmeye devam edin. Artı 0 Eksi
KS KS meraklıoyuncu Hectopat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2017 #7 Yükseltebildiğim en son sürüme kadar yükselttim ama olmadı. Yardım eden yokmu? Artı 0 Eksi
nurhaninuri Hectopat Katılım 3 Haziran 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2017 #8 Download Beta Intel® Graphics Driver for Windows® 10 and Windows 7*/8.1* [15.40] kardeşler ş u driverı indirin 4539 a ilaç bu galiba Artı 0 Eksi
Download Beta Intel® Graphics Driver for Windows® 10 and Windows 7*/8.1* [15.40] kardeşler ş u driverı indirin 4539 a ilaç bu galiba