Malik Sancar Femtopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar BF1 premium Pass indirimde şu anda. Bende ana oyun var ve bu ek paketi alırsam 1 ay filan mı sadece verdiği ayrıcalıklardan yararlanacağım yoksa hep mi yararlanacağım? Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar BF1 premium Pass indirimde şu anda. Bende ana oyun var ve bu ek paketi alırsam 1 ay filan mı sadece verdiği ayrıcalıklardan yararlanacağım yoksa hep mi yararlanacağım? Şimdiden teşekkür ederim.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 10 Kasım 2024 #2 BF'de pass almak gereksiz bence yani sana adam akıllı verdiği birşey yok ki pass alasın.
Malik Sancar Femtopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #3 DMN dedi: BF'de pass almak gereksiz bence yani sana adam akıllı verdiği birşey yok ki pass alasın. Genişletmek için tıkla... haritalar için alacağım zaten %85 indiremede girmiş hem
DMN dedi: BF'de pass almak gereksiz bence yani sana adam akıllı verdiği birşey yok ki pass alasın. Genişletmek için tıkla... haritalar için alacağım zaten %85 indiremede girmiş hem
Bisiktrolly Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #4 dostumPremium Pass almayı düşünüyrum aylık mı ödüyoruz yoksa tek seferlik mi bana söyler misin dostumPremium Pass almayı düşünüyrum aylık mı ödüyoruz yoksa tek seferlik mi bana söyler misin
dostumPremium Pass almayı düşünüyrum aylık mı ödüyoruz yoksa tek seferlik mi bana söyler misin dostumPremium Pass almayı düşünüyrum aylık mı ödüyoruz yoksa tek seferlik mi bana söyler misin
Malik Sancar Femtopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #5 Reis tek seferlik birşeymiş haberin olsun kusura bakma biraz geç gördüm